sophie

 
hejhej från min pojkväns gamla stationära dator! får låna den så nu ska jag förinställa massvis med inlägg. längtar så oerhört mycket tills jag får en kissfri dator!!!!! dock har jag ingen aning om när det kommer ske tyvärr. så tills vidare så blir det som sagt tusen gånger tidigare lite oregelbundet här. (sista gången lovar ska sluta ursäkta mig hehe)
 
i varje fall! här är foton från en frostig dag med min bästa underbara vackraste vän sophie för någon vecka sedan. vi gick i affärer och hon köpte skor och jag köpte en topp och en väska (som gick sönder första gången jag använde den :() och vi delade en fantastiskt god salami- och basilikapizza. nu ska jag gå igenom pragbilder PUSS
inga kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *