måndag tisdag

måndag
promenerar barbent med jonas gardells sommarprat i hörlurarna som enda sällskap. köper sytråd klappar en grå häst plockar blommor och skrattar/blir gråtmild i min ensamhet för herr gardell han vet hur en framkallar känslor. städar steker pannkakor till lunch och sen förstör jag ordningen igen och skräpar ned med tråd- och tygrester när jag syr. sen jobbar jag till klockan fem på morgonen. 
tisdag
vaknar efter fyra timmars sömn och åker med elin nea andy och agnes och köper en massa godsaker innan vi åker och badar. det är vi och alla barnfamiljer och det är första gången i en sjö för i år det är mycket behagligt och jag får en rand på ryggen efter bikinin. har det fint i några timmar innan jobbet igen och efter jobbet åker jag hem till honom och kryper ned i hans varma famn innan jag somnar 
inga kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *