sista lilla biten av sommar på landet

på lördagen drog vi oss och så rostade vi bröd i vår fina brödrost till frukoståt med kantareller och drack kaffe på altanentrött och rufsig pojkvänsen åkte vi till västervik! och gick till tant grön. bästa fiket som har så himla mycket gottså slog vi oss ned i hörnet på deras innergårdvi tog chokladtårta kaffe lemonad och en varsin kyckling och curry-smörgås<3vi hade sällskap i dessa sötarufsig jagsen promenerade vi runt i lille staden. tycker denna fasad är så söt med målade fönster.och gick länge i min favoritbutik: ogräs. de har så jäkla mycket fina (och dyra) saker kläder och barnkläder.sen åkte vi hem och hade tänkt göra en massa saker men jag fick ett psykbryt och blev megaledsen och hade sådan himla framtidsångest. jag försöker alltid tänka att det inte gör något om jag inte vet vad jag vill nu för det kommer men i bland (ofta) glömmer jag det tänket. johan var så fin och tröstade mig och sa att vi gör det du har lust med bara.vi satt i varje fall mitt emot varandra vid köksbordet och jag kladdade och han hjälpte mig med att försöka få ihop en ny bloggdesign. tycker ni inte det vore fint? sen lagade han god middag åt mig men jag fotade ingenting mer den dagen.här är vår sista landetfrukost istället. avokado ost och salamimackor mango och yoghurt med start och blåbär. och så juice och kaffe förståssen tog vi farväl av sågaretorpplockade de sista hallonen och åkte hem till stockholm. 
10 kommentarer
 • lovisa

  åh vad jag tycker om sådana här ärliga inblickar i bloggpersoners liv, sådana en tänker har helt perfekta liv utan några som helst framtidstårar eller magsmärtetankar. du jobbar (väl?) med barn nu, inget du funderar på att plugga till? typ lärare, fritidspedagog, förskollärare? behövs verkligen och det är faktiskt väldigt roliga yrken vad än statusen säger.

 • ellen

  är i samma situation som dig (tillsammans med typ alla andra i vår ålder) men jag har insett att det går typ inte att bara vänta på att man ska komma på vad man ska bli. man får bara välja något som verkar kul och inte vara så rädd för om det blir rätt eller fel och till slut kommer man antagligen hamna någonstans som man inte trodde innan.

  i min gymnasieklass var majoriteten, inkl. jag, sådana att vi tänkte att det var bäst att läsa fysik b och matte e "så man kan bli vad man vill sen", men så var det några få som istället valde bild och filmkunskap för de tyckte det var roligare och mer givande och tänkte att om jag väljer detta kommer det leda till att jag fortsätter inom det här som jag tycker är kul även om jag inte kan välja ALLT och ÄR det så att man kommer på att man vill göra något som kräver (i detta exempel) matte och fysik b, så är det inte så svårt att läsa upp det i efterhand. blev inspirerar och förvånad över det sättet att tänka!

  • sara

   det är sant! men jag tycker också ofta dilemmat är ”vill jag verkligen jobba med det jag älskar mest att göra?”. i och med jobb kommer ju måsten och krav och jag kan tycka att det ofta förstör min kreativitet t ex om någon vill att jag ska fota något för hen eller så är det inte alls lika roligt och givande som när jag fotar det jag vill och jag blir inte alls lika engagerad i t ex redigeringsarbetet och vill bara att det ska vara över. så kanske ska en bara jobba med något osm är ok? eller jag vet faktiskt intedessutom gick jag natur-foto i gymnasiet = läste både matte E och fysik B men också foto A-C så ja hehe

 • Emelie

  Framtidsångest. Usch. Den kan bara slå en helt plötsligt och så sitter man där helt hjälplös. Däremot får du tänka, du har ju jora och så sophie och massa andra superfina människor i ditt liv som alltid kommer göra varenda levande minut värt det. Och är det inte så livet ska vara, liksom? Det går alltid att ändra riktning om man inser att man gått fel.
  Så kommer resten av sig själv. Om du är lycklig på vägen ångrar man sig aldrig 🙂

 • Petter

  Nämen, min hemstad ju! Kul att se någon annans bilder därifrån. Ni upptäckte guldkornen ser jag (: Tant Grön är verkligen bästa fiket.

  sv: TACK

 • Petter

  Härligt! Vi har också ett sommarhus där i trakterna, Anneborg heter stället. Brukar stanna med bussen i Gamleby när jag ska dit 🙂 Så kan tänka mig att ert ställe inte ligger alltför långt bort!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *