torsdagstapas med <3

i torsdags gick jag direkt från sandlådan och legot till tåget och åkte roslagsbana till östra station
så på tunnelbanan blev jag bestulen på min telefon. gick till johans kontor och fick låna en mobil av en vänlig själ på innergården för att försöka komma in. kom in och johan hjälpte mig och tröstade. så himla ledsen och arg 🙁 
sen packade johan ihop och vi gick hand i hand genom stan
hit! vi skulle fira att vi köpt lägenhet såklart!!vi fick sitta i köksbaren. fint att se när de lagar maten tycker jag!
 
och drack champagne som sig bör vid firning. torsdagslyx.
åt tonfiskfriterad fisk och god salami och ost till exempel
och en liten hamburgare! gott. så pratade vi om vårat framtida hem och allt runtomkring och om annat som händer just nu. efter tidiga middagen gick vi till bussen men missade den precis
så det blev en liten promenad i humlegården av det hela
höstblom
min vackra vackra pojkvän 
sen åkte vi hem och köpte lösgodis mango och glass och åt i sängen innan vi somnade helt pang bom för vi var så trötta. 
8 kommentarer
 • Johanna

  Asså ditt liv. Är typ kär i det.

 • Driva

  Fina Sara, ville bara säga hur glad jag blev för din kommentar. Har följt och beundrat dig länge på håll, så det betyder verkligen mycket. Allt gott till dig!

 • Sanna

  Är så glad att jag hittade din blogg!! Så himla fin!

 • ledsen stockholmare

  alltså, mmmm kan du med din fina lilla blogg berätta hur en har råd att köpa en lägenhet? har ni sparat superdupermegalänge eller har ni lön som rikisar eller HUR i hundan? vänliga undrande hälsningar från en kringflyttande stockholmare som vill veta hur en gör och få alla tips i hela världen

 • snäll stockholmare

  gu vilken otrevlig person. fy bubblan. snäll ska en va. mm. superdupermegaavis men så himla gla för er skull!! får en fråga hur mycket sparis som krävdes för tvåa på söder? alltså mmm avskyr egentligen detta tråkiga lägenhetsprat men du vet ju hur det är i denhära stan. puss

  • sara

   alltså såhär är det: om du ska få ett lån på en lägenhet så måste du först ha en kontantinsats som är femton procent av lägenhetens värde. köper du en för en miljon måste du alltså sparat ihop 150 000 och köper du för 2 milj måste du sparat minst 300 tusen. sen så kan en ju inte bara på lån pang bom utan du kanske måste ha ett fast jobb eller så (om du inte har någon som går i borgen för dig en förälder eller så). på hemnet kan du kika på vad lägenheterna ligger på. puss snälla stockholmare och lycka till i bostadsletandet <3

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *