helgen vecka fyrtiotvå

i fredags åkte jag hem till erik med ett nintendo i tygpåsen och så gick vi och köpte hämtpizza och *fredagsmyz* (obs blir smittad av alla ungar på jobbet som pratar om det hela fredagarna hehe). sen kom johan och vi åt pizzan och fredagsmyset drack öl och spelade tv-spel. 
i går åkte jag och mötte upp johan i stan (han tog en extra lång lunch stackarn har varit tvungen att jobba hela helgen). hjälpte honom att köpa jeans och klämde på fina böcker på akademibokhandeln. sen bjöd han mig på hamburgare och vi provsatt soffan vi nu bestämt oss för igen. sen åkte han tillbaka till jobbet och jag hem till vallentuna och såg på när mina lagkamrater spelade match (min fot är ännu inte bra från stukningen 🙁 )
på kvällen lagade vi middag tillsammans. lyssnade på musik och dansade tryckare medans kycklingen blev klar i ugnen ni vet. vi lagade vad receptet beskrev som ”vietnamesisk pyttipanna” dvs typ bimbibap. gott var det iallafall och vi åt det framför grease som jag såg cirka varje dag när jag var typ tio men inte sett på minst åtta år!!! så himla fint att kunna massa repliker fortfarande. vi åt efterrätt och sen såg vi sista delen av filmen i badet med en påse sura skittles <3
en fördel med att laga middag med goda ingredienser är att en kan göra supergo frukost dagen efter. johan åkte tidigt tidigt och jag drog mig länge och åt långfrulle. på eftermiddagen var vi hos min kusin och åt gulaschsoppa och tårta för att fira att hon blivit 17 och sen åkte jag och johan till ikea. vi provade sängar och klarade testet och sen åkte han för att jobba igen och jag hem för att måla och göra pizza med mina föräldrar att äta i soffan. 
 
och jag vet att det varit lite glest här men det är så nu har inte mycket inspiration orkar inte fota och ja ni vet hur det kan vara i bland. vi får la se när det kommer tillbaka. hej sålänge!
3 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *