söndag stukad fot och soffprovning

i söndags efter att jag spelat innebandymatch (och stukat foten…..) åkte jag och johan till våra blivande hoods för lite möbelspan
det var höstigt och fint
här är vad som kommer vara våran port!!! knäppt att tänka på 
vi tänkte fika här men så hade de stängt på söndagar. får bli en annan gång. 
vi gick (och haltade) till ciao ciao i stället
de har goda men dyra pizzor. vi delade en med salsiccia och basilika.
sen promenerade vi förbi vackra fasader
hit!!!
provade fåtöljer och soffor och trånade efter dyra möbler. sen hade jag så ont att jag skrattgrät från allt gående och johan bar mig på ryggen sista biten (hehe <333). när vi kom hem åt vi thaimat och min fot var alldeles svullen och blå. kunde knappt sova för det gjorde så ont. 🙁 det var söndagen det!
7 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *