en kalender, en film jag vill se och en bok jag fick läst för mig härom kvällen

1.
på begäran: såhär ser frankie daily journal ut på insidan. med veckouppslag med finfina mönsterbakgrunder (januari och augusti är mina favoriter) och växtillustrationer på månadöversikterna. annika, jag rekommenderar varmt <3
 
2. 
spike jonzes nya film her. alltså verkar ju helt fantastisk. har kollat på trailern kanske sjutton gånger vill se NUNUNUNU. se och njut av de vackra små glimtarna med arcade fire i bakgrunden. 
 
3.
förra veckan var johan på andra sidan atlanten men det var okej för jag fick en himla fin present när han kom hem. en bok om en mystisk trädtjuv i skogen som visar sig vara en björn som tar trä att göra papper av för att kunna delta i en pappersflygplans-tävling. megafina illustrationer av oliver jeffers!
 
5 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *