senaste veckan ur telefonen

i onsdags i förra veckan kom hela johans familj hem till oss och åt hämtmat och sa hejdå till jora. annika fyller år medans han är borta så vi gav vår present i form av en glassmaskin! och efter allt glassprat blev jag tvungen att göra lite när de gått hem. blidde gräddglass med kokos och kinder maxi i. mmm
jag egopixade i fönstret och var butter över att den inbillade våren kommit och kvävts bara sådär med snö och slask. men det var ändå lite fint på gatan
de här två gullisarna kom på middag i torsdags. vi åt bönchili och massa glass och spelade lite spel
här är jag och jora på regniga gator efter vi varit ute och ätit på hjördis i fredags
i lördags spikade jag upp de här i vår hall. fina vaoch ekarna växer på. detta är mitt bästa hörn av hemma just nu
på kvällen gick jag erik ali och madde hem till alexandra och chanel (obs så gullig hund) som alexandra passar. vi klappade och pratade och drack öl. sen gick vi till fasching där vi dansade en stund tills de stängde pga översvämning (?!) och då gick vi till burger king och åt……
…….och där träffar jag CARRO!!!!! som flyttat till finland för att gå på konstskola och som jag inte sett på ja typ hundra år. knäppt blev så himla glad! 

morgonen därpå hade jag innebandymatch i sundbyberg och jag var ganska död efter fyra timmars sömn men det gick bra vi vann!! jag och mamma åt lunch tillsammans i sumpan efteråt. vi gick till vattentornet som har HELT FANTASTISKA pizzor. vad sägs om: lammkorv zucchini ajvar mozzarella fetaost? eller getost rödbetor morot honung mozzarella? nä tänkte väl det. sen gick vi i loppisgallerian och på stadsmissionen men köpte inget och så fikade vi innan vi tog farväl
sen kom jag äntligen hem till denna <333 jag och min bakfylla tog siesta 
och så slutade söndagen framför min rosa fjällräven/marimekko-maskin (hehe) med att jag sydde en kjol. finliret gjorde jag sen för hand framför up med en kopp te mmm vad jag myste då
i dag har jag varit på teater med axel och alice och axels syster och far! de hade två biljetter över till mental states of sweden på dramatens lilla scen så jag och alice blev medbjudna. det var en fantastiskt bra föreställning med skickliga skådespelare och jag fick både hjärtklapp och skratt och tårar. bild har jag dock bara från innan när vi åt på vigårda. fint med tisdagsteater! nu ska jag sova god natt kära ni <3
30 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *