födelsedagsmiddag på nook

på kvällen på min födelsedag gick vi hit med mamma pappa och min brordet vankades middag på nook alltså! nyöppnad restaurang i vårt hus. de erbjuder två olika trerätters för 300 respektive 400 kr vilket är en bra grej tycker jag!
vi tog fördrink och jag fick en go tequilahistoria. 

och ett paket från mamma och pappa inslaget i josef frank-tapet som resterna av sitter på deras sovrum på landet. flott

vad det innehöll finns tyvärr ingen bild på men en ledtråd är att jag använde presenten för resten av fotona och det är inte en ny kamera. här är marcus som jag också fick en present av men den gick inte heller att få på bild ty det var en kokbok som inte kommit på posten ännu. men det har den nu!
vi började med lite snacks till exempel sojabönor sopaipillia och friterad fläsksvål. det sista var typ som räkchips ni vet såna där fluffiga vita om ni smakat sådana?och en bahn mi som vi delade på för ingen hade smakat det förr. 
min fina mamma
så skrapade vi trisslotter tills fingrarna fick skavsår nästan. jag och marcus fick obscent många i julklapp och nu hade mamma växlat in nya av vinsten. det var vinst på EN av dessa……..
pappa visar stolt upp sitt nya AIK-armband :))))))
jag tog meny 300 och då fick en råbiff med syrad svartrot och friterad persilja och färsk persilja och gud vet allt vad det var. mycket smaklig var denoch torsk till varmrätt!! efterrätten var en historia med chokladkräm och ingefärsglass och det var också dögott
så avslutar vi med två gulliga bilder på mig och honom. slut på födelsedagsmiddagen!
 
22 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *