ur telefon

jag har slagit in namnsdagspresenter till johans föräldraroch varit i jönköping! en snabbvisit. vi övernattade där på vägen ner till hässleholmdär vi gick på johans kusins bröllop! såhär såg vi ut.och så åt vi frukostbuffé dagen efter. sen började jag skolan på måndagen! grafisk design på berghs i två år är det nu. vi hade en vecka där vi jobbade i grupp med ett projekt med männskor från alla olika inriktningar. på fredagen efter alla redovisningar hade skolan fixat en massa godis och chips och sånt till picknick så hela skolan satt tillsammans i humlegården. här är anna och linn mina megabra gruppkompisaroch linn och daphne!
senare på kvällen delade jag en öl med marcus och sofia och åt knäckemackor till middag innan vi tog en öl på södra teatern. på bild har vi julia och marcus igen!!! sen gick vi till f12 och träffade alla nya skolkompisar innan jag och lillis och sofia promenerade hem till söder
vaknade med min värsta bakfylla någonsin på lördagen men jag och johan botade den lite med brunch på greasy spoon med erik och madde.på kvällen skulle vi på kräftskiva. ickeregn när vi gick och spöregn när vi kom fram. så jäkla gosigt ändå att gå i regnet med varsitt paraply för när en inte går så nära då så ser jag ju dig så himla mycket bättre och du är ju så gullig
den här veckan var första ”vanliga” skolveckan. det har varit mycket men så himla kul också!!! så då gör det ju inget. i torsdags gick vi iallafall ut alla kusiner och bjöd farmor och farfar på tapas som födelsedagspresent. så jäkla fina är de mina farföräldrar. 
och så nu fredag morgon ska jag och sandra redovisa en uppgift vi fick i måndags. här ovan är en titt påt! håller tummarna för 1. att jag inte somnar pga utmattning när vi ska presenterat (jobbade i natt) och 2. jag lyckas både äta ta en powernap och lämna min dator under lunchen så jag orkar med hela kvällen och natten också för det är ju POPAGANDA FÖR BÖVELEN! låtsas att förkylningen jag haft hela veckan inte ens finns och så kanske vi ses där i kväll gör vi det? pepp!!!
11 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *