märkesglass och minigolf på en torsdag

i går var jag ledig! hade inga lektioner eller uppgifter att göra. så efter att ha varit hos tandläkaren (obs inga hål!! bara en tand jag bitit sönder när jag åt polkagrisar…..) i vallentuna mötte jag upp den här busy på stenugnsbageriet. vi åt mackor och tog igen oss och pratade om det som är nu i livet
sen köpte vi glass och åt på bussen på väg in till stan. jag tog en märkesglass sååå fancy. den var god men mkt mindre än vanliga magnum??? hyckleri.
efter att vi gått runt och kikat på myrorna sa vi hejdå och jag åkte hem till den här sköna platsen och tog en tupplur helt slut efter gårdagens festligheter.
efter en stund kom han hem och anslöt. <3 vi bestämde oss för att ta tillvara på fina kvällen och ta en date
så vi gick ut
såhär fint var det. och utan jacka-varmt. sånt måste en ta tillvara på såhär i september!
vi promenerade till reggev hummus och slog oss ned
åt hummus och pita till middag. 
på vägen hem gick vi förbi den här och ett bankomatbesöksenare var det gejm!!
här har vi tigerjag fick hole in one!!!!!!! behövdes för mitt självförtroende då jag fick 7 på ca hälften av alla hål…. har så svårt att koncentrera mig mitt tålamod = 0.
efter utklassningen (johan) gick vi hem igen 
åt kokosglass från järna (min favorit just nu) med rårörda blåbär framför vår nya serie veep. vi har bara sett två avsnitt än så länge men den verkar lovande. snipp snapp snut så var första lediga dagen från berghs slut
9 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *