bl a

catchat up med sofia under jullovet
gjort blodapelsindrinkar med johan (inspirerad av mariells med clementiner)
och hängt med honom också såklart mmm har kunnat umgås så mkt nu under julen
en morgon åt vi amerikanska pannkakor till frulle
med körsbär smör och ett sirapshav
kolla fina underlägget jag fick av mina föräldar i julklapp förresten! det har haft ett sånt jättelänge och jag påpekar varje gång jag äter hos dem hur mycket jag älskar det och nu fick jag ett eget <3 från svenskt tenn.
hängde med sofia en annan dag också! några dagar innan skolan började bara. vi skrev ut affischer på plotterskrivaren i skolan och fotade 
såhär såg jag ut då. i tischa från weekday den hemmasydda nyårskjolen och nikedojjor.sen åt vi på la neta efter. fattar inte hur de kan göra det så jävulsk gott. 
ralf och alice har varit här
vi pysslade namnpynt till ralfs dop
och åt blodapelsin och diverse annat. 10 kr för ett kilo på ica tackar
fina alice. 
och girlangen blev fin den med! dopet var i dag och det var så himla gosigt och de hade fixat allt så jäkla bra. nu ska jag och johan spendera snöstormskvällen inomhus i soffan. hoppas ni får en fin lördagskväll!
 
ps. annat jag gjort: bokat en liten weekend till helsingfors med johan i början på februari!!! så kom gärna med tips på ställen att besöka/äta på/ bo på! <3
76 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *