en lördag som int blev som den skulle men blev bra ändå

i lördags började som en lördag bör: med pannkakor. och denna gång med salt tillbehör. salt + sött är ju så gott ihop. min karnivorpojkvän åt med bacon och jag åt med hallomi. 
efter frukost började jag göra en annan frukost. inte lika god kanske. det var ju till monthly makers och här är när jag försöker fånga den lilla lilla ljuset vi får i vår lägenhet en dag i januari
kaos blir det alltid när jag skall producera något. 
sen satte vi på oss kläder och kammade hårethade en virvel och kände mig lördagsfin. kappan är från cos och skjortan har jag fått av bird on a wire
vad är det här för bild undrar ni och ja det är med all rätt. det är i en FRILUFTSAFFÄR. ha! ”hjälpte” johan köpa skidkläder. var nog ganska dålig hjälp pga vet kanske ungefär ingenting om sånt. 🙁
efter det hann jag säga hej till erik! och följa med dem in på ett bageri
men sen sa vi hejdå på en gång nästan
jag skulle vidare och de också. de till teater och jag till bio
trodde jag. visade sig att jag kollat en månad fel på biljetterna… japp. så andy (mitt sällskap som ni kan beskåda på bilden) och jag fick smida nya planer
de innefattade öl på flippin burgersden här goingen alltså <3
och bönburgare och sås som jag råkade klicka fel (NEJ en vill ju inte ha den såhär mitt på alltihopa… typiskt dåligt applicerat) vi åt burgare och pratade i mun på varandra och oj vad mycket en kan prata med ante om. allt.
plötsligt stod den här utanför fönstret!!! 
och inte bara han utan även madden och erik också! ser man på!
jag och ante tog farväl till flippin 
och gick till pizza hatt istället där de andra slagit sig ned för middag. kolla vilka fina pizzakartonger de har där!
tog varsin öl från fina flaskor och sen sa vi hejdå till gänget igen som ville hem. 
vi gick till ett till ställe som hade öl istället. mycket öl. många olika öl. mikkeller.vissa fatöl fanns på halvglas så vi tog ett halvt av den ljusaste och ett mörkt
hade så mysigt och pratade om relationer och hemligheter. typiskt att en dryg snubbis skulle komma och vara med när min kamera råkade trilla ned från en pall på golvet. ”eh ursäkta. det där är inte bra för kameran”
ville bara säga ”men åh GUD VAD SNÄLLT sagt hade jag INGEN ANING om TACK för att du lär mig snälla berätta mer om min kamera vad som är bra för den och gärna också hur jag ska använda den pga jag vet ju inte ens att en inte ska tappa den i golvet :)))” men sa såklart ingenting bara ”hehe” typ 🙁
tröttsamt alltså. men förutom mansplainande snubben får kvällen 10/10!!! den här finisen hade redan haft en arbetsdag innan vi sågs så hon var trött och vi sa hejdå efter våra halvöl. 
sen gick jag och handlade lösgodis och så såg jag och johan allra sista downton abbey-avsnittet. har redan abstinens och tvingar jora att kalla mig her ladyship. hehe nä inte riktigt men nästan. säg vilken serie vi ska se nu!
74 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *