mars å mars

 
hundbilder är ett bra sätt att avsluta en helg med. jag har haft en bra helg. jag och sophie bjöd agnes på trerätters jag och sofia jobbade lite med ett projekt men med frukost ute tillsammans med eva och så träffade vi linn och den dösöta lilla personen på bilden ovan. jag har hunnit fixat och trixat och varit med mig själv och på spelning med flora. jag har tvättat städat sopsorterat allt jag inte hunnit i veckan.
 
vad tiden går fort nu. och jag har vårkänslor. det är första veckan i mars och jag kommer ha fullt upp den här med precis som den förra och så plötsligt är det fem veckor senare. det är skolprojekt och praktikansökningar och intervjuer och presentationer och det är jobb. men i morgon kommer johan hem och på torsdag fyller jag 22. det går så fort så det nästan känns som att jag kommer missa min födelsedag.
 
det är flera av er som har kommenerat/mailat angående skrivbordet som vi ska sälja och så blev jag osäker vem som var först jag har varit seg på att svara osv… för att inte göra det orättvist tänkte jag lägga ut det på tradera i veckan. säger till när såklart.
 
och så var det bara en sak till och det är att jag tycker ni är så himla snälla. tvivlar ganska mycket på vad denna denna plats ska vara just nu som kanske snarare har blivit bara en fotodagbok (obs obs faktiskt min egentliga blogbanledning) och inte så inspirerande/hittepåig som jag vill på grund av tidsbrist. jag svarar så långsamt på kommentarer (om ens alls i bland) men jag läser allt och blir så glad av allt fint ni strösslar kring er. PUSS! <3
26 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *