söndagen den tjugoandra februari

tack för alla grattis i går! ni är så snälla. hade en världsfin födelsedag. den kan ni få sen men en annan gång säkert om fyra veckor om vi fortsätter i den här takten. här kommer förrförra söndagen istället!den började med att jag vaknade bredvid ante och vi tog tillvara på dagen och smet ut
det var soligt ute och kändes vårigt trots blöt mark<3
vi gick till greasy spoon och åt frukost. jag åt rösti med stekt: ägg avokado svamp och tomat
ante åt full veggie breakfast
sen bestämde vi oss för att det var dags för glasspremiär innan vi sa hejdå!
jag åkte till skanstull och mötte upp karoline och madeleine 
madeleine spelade in mig och karoline till en snutt av en musikvideo. goa personer! när vi fryst färdigt åkte jag till skolan
jag marcus och sofia jobbade med ett projekt i verkstan i några timmar
tycker så mycket om den här bilden på mig och macke. 🙂
sen mötte jag upp mamma och nästa anhalt var östermalm hemma hos min moster
mamma hade köpt semelwraps!!!! så jäkla goda helt klart värt hypen
vi fikade med mina kusiner lucas och reuben. supermysigt. 
sen gick hon och jag vidare. här är vi i en trång hiss ned
så utnyttjade vi också guldbaggehelgen på filmhuset och såg ”två dagar en natt”. det var helt ok får 3/5!
efter bion bjöd mamman mig på lyxig libanesisk söndagsmiddag på beirut café och lyssnade tålmodigt på allt jobbigt jag hävde ur mig all söndagsångest. älskar henne så mycket den där mamman. <3 och det var den söndagen!
11 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *