en sista söndag i stockholmsapril

i söndags satt jag inne hela morgonen och förmiddagen med sista skolarbetet men för lunch var jag tvungen att ta en paus pga kolla vad fint det var ute. vi gjorde världens enkelgodaste pasta och satte oss på vår innergård och åtden är verkligen i sitt esse nu
jag läste några sidor bok
och fick användning för mina solglasögon. *känner sig cool*
fint sällis hade jag också.
som sagt. esse.
tog en snabb promenad till optikern också men de kunde inte laga mina glasögon som jag satt mig på dagen innan </3gick hem och fortsatte jag jobba med skolgrejer till middagsdags. johans solrosplanta får symbolisera inomhussittandes med sol i sikte
till middag gick i bara tvärs över gatan till hjördis ty johans föräldrar bjöd oss på söndagsmiddag.en fin madde var med såklart + jag fick äran att vara hennes bordspersonjag drack god cider.
finlousie
med rådjursögonen.
johan tog fisk (så otippat) och den var superfin
jag tog ungsbakad blomkål med krämbakat ägg och diverse annat gott. mkt smakligt + hjördis kockar är ju typ konstnärer
madden och erik var gulliga <3
vi tog ingen efterrätt utan gick ut i stället. pelle johans pappa hade en söt pin. hej!
vi gick förbi det här drömmiga
KOLLA!!!
upp på höjden
och köpte glass och kaffe till efterrätt på fjällgatans kaffestuga. jag tog en våffla med saltlakritskula.
samt såg på den helt okej jättefina utsikten. 
louise johan och pelle
jorpi.
och så johans mamma annika! fina små söndagsglimtar.
i dag har jag istället för att packa: redigerat foton sytt en klänning druckit en två tre öl med sophie och anton och johan samt nu bloggat så nu måste jag göra i ordning allt nu. i morgon bär det av till london för FEM VECKOR. så spännande. vi hörs där puss!
inga kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *