mina sommarplaner

ta tåget till haslemere där matt’s pappa bor. hänga på engelska landsbygden och om jag känner alicia och matthew rätt göra någon utflykt som jag aldrig hittat/upplevt utan dem.

ante på  johans lantställe målerås i småland där vi firade midsommar förra året.

fira midsommar i london och inte sverige för första gången. obs och midsommar är min bästa högtid. sophie johan och anton kommer hit och är så peppad på det! tänker att vi ska återuppfinna vår egna lilla midsommar så blir det bäst.

maxa sista tiden i london. hänga i parker dricka öl på uteserveringar och ha minst en till grillning på vår baksida.

åka till brighton känna havsvindar och kolla i second handbutiker. ellen säger att det finns en hel gata med bara massa antika smyckesaffärer. det längtar jag till men mest stenstranden.

johan efter en kvällsglass på fjällgatan på södermalm.

när jag är tillbaka i stockholm ska jag jobba på mitt nattjobb i ett par veckor (där jag vanligtvis jobbar en natt i veckan när jag pluggar.) brukar bli lite som att jag är i min egna lilla bubbla när jag jobbar natt på sommaren och tänker att dagarna de veckorna ska jag fylla med att sy cykla och prova popup glasstället i vårt hus. om jag har lust. allt som jag har lust med.

huset på sågaretorp

åka till sågaretorp min bästa plats på jorden. basta och bada i bäcken och plocka kantareller och ligga på den stora svarta filten som blir varm som ett aggregat på gräsmattan och läsa.


och till stugan i målerås. tänker cykla på grusvägar tömma skogen på blåbär samt somna bredvid johan i smala överslafen på loftsängen.


alexandras bild från portobello

sista veckan i juli och så åker jag och johan till italien till alexandra! hennes farmor har ett hus i ortobello och vi ska äta glass och hänga med alex och hon har lovat att ta med oss på utflykter. jag har aldrig varit i italien och är så peppad.

roadtrippa till way out west och dricka öl se en miljon bra band. jag är nog mest peppad på florence and the machine future islands patti smith kindness och amason men AH så mkt bra att se i år. är det någon av er som ska dit?

från veronica maggios spelning på popaganda förra året


så får popaganda avsluta sommaren i vanlig ordning. men då har till och med skolan börjat igen så jag vet inte om det räknas. hoppas!

berätta vad ni ska göra så kan vi sommarpeppa tillsammans. <3 okej det börjar NU på söndag med punkt nummer ett. klara färdiga gå!

23 kommentarer
 • dani

  Hur gör du för att fungera som en människa dagen efter nattjobb? När jag jobbar 21-4 blir jag helt förstörd. 🙁

  • Sara Edström

   fungerar väl ungefär halvt som människa halvt som sengångare men jag vet inte hur det går till. inga mirakeltips tyvärr haha…

 • Daisy

  Låter som bra sommarplaner

 • Frida

  Men åh hallå i Brighton bor ju jag! Säg till om du vill ha tips på falafelställen/vintageaffärer/bästa Afternoon Tea eller nåt!

  • Sara Edström

   men hallå åh vad bra! tar gärna brightontips!

   • Frida

    åh men vad kul! bästa falafeln är we <3 falafel på sydney street, för 4 pund får du en amazing falafelwrap som typ är att dö för. På samma gata har du även de bästa vintageaffärerna; independent rags och to be worn again och i närheten ligger en Beyond Retro! Det finns även en jättemysig vegetarisk restaurang nere vid piren typ, ganska dyr och high end, men är jättetrevlig och heter terre a terre. Bästa glassen hittar du på Gelato Gusto, som ligger alldeles vid pavillion park som förresten är bästa stället för pizzahäng/glassätande/allmänt mysande. Alltså Brighton är verkligen helt fantastiskt hela den, och stranden som du säger är underbar att bara promenera på. Säg jättegärna till om du vill ha en brighton guide eller mötas för fika (känner ju inte dig men du verkar helmysig och jag träffar ju så sällan svenskar) eller för den delen mer tips på vad en kan göra!

 • Emy

  Jag ska till Way out west! Och befinner mig för tillfället i London så hojta om en fika ifall du har tid! Ang midsommar, gå för all del inte på Londonsvenskars firande i Hyde park. Värsta fyllespektaklet någonsin.. Puss <3

 • Marte

  hei fine! jeg skal jobbe, drikke masse øl med venner og dra på musikkfestival på en liten øy i havet.

 • ISA

  Men hallå så mycket fint jööö! Skulle gärna hängt med till den där playan känner jag!

 • Fanny

  Två saker:
  1. Svarta filten <3!!!!!!!!
  2. JAG SKA OCKSÅ PÅ WAY OUT WEST 😀

 • Flora Wiström

  jaaaa way out west ses där!!!

 • Signe

  När en inte ska stå i fiskdisken på maxi: fira julibarn, ta en weekend till London i början av augusti och kanske träffa future au pair familj(wah), Way out West:a ofc, samt inandas så mycket sommarluft som möjligt.

 • Madde

  Åh, Haslemere! Där har jag bott! Jag måste tipsa om att besöka Darnley’s Coffee Shop. Nu var det längesen jag var där men jag jobbade där under min tid i Haslemere. Helt fantastiska hembakta kakor tex lemon drizzle, eller butterscotch and walnut, eller coffee and walnut! Goda mackor har de också, även en del vegetariska! Kolla läget i alla fall! Supermysigt café 🙂

  Ska själva göra ett sånt här inlägg snart tänkte jag, måste tänka ut vad jag vill satsa på i sommar först 😉

 • Madde

  Fick inte min kommentar vara med? 🙁

  • Sara Edström

   hej! i bland måste jag godkänna kommentarerna innan de visas av någon anledning. tack för tips! tyvärr var jag däri söndags så hann inte utnyttja men snällt ändå.

 • mimounah

  men hallå åh, brighton är världens bästa stad. du kommer älska den här staden. här finns inget ont. säg till om du vill ha brighton-tips eller dricka kaffe typ!

  • Sara Edström

   åh vad fint att höra! och tack för kaffeerbjudandet kanske att det blir lite snävt om tid är bara där över dagen och åker som en sista grej med mina flatmates. men om jag kommer någon mer gång i framtiden så abso. <3

 • alexandra

  blir så glad av det här inlägget <3

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *