söndagssammanfattning III

före/efter klippningjag hemma hos mina föräldrar i vallentuna och jag hemma hos mig. samma dag före/efter klipp

något jag gjorde den här veckan som var planerat:
hade äntligen matstafett med sofia och marcus! marcus ansvarade för förrätt jag för varmrätt och sofia för efterätt. så gick vi från den ena till den andra mellan rätterna. så kul skall visa allt sen! så klippte jag ju av mig håret var hos tandläkaren och fick in inlämningarna som skulle in i skolan till slut fju.

insamlingsbyråninsamlingsbyrån på centralstationen

som inte var planerat: 
träffade farmor och min kusin agnes i kungsträdgården och drack kaffe och åt kulglass i lördags. söndagsmiddagade med mina föräldrar i dag på lily’s burgers. handlade middag på pressbyrån i onsdags innan jobbet pga var ju insamlingbyrån för dagen och de samlade in pengar till rädda barnen. SÅ bra initiativ fler borde ta efter! så var jag på loppis-AW på färgfabriken med sofia i torsdags. såg beatrice eli’s spelning på trädgården! använde massa utropstecken när jag skulle skriva om händelser i min blogg!

boothvi *byggde* en backdrop till booth på boulebanan på trädgården av plywoodskivor vi hittade och lysrör i fredags. blev fint ju! 

och något nytt jag gjorde:
satt och jobbade på ett coop forum i arninge när jag väntade på min klipptid. haha så otippad plats men kaffet kostade bara en tia så det var bra.

coop forum arningecreddigaste cafét jag nyttjat ever hehe. skrev t ex klart hyllinlägget här i luckan mellan tandläkaree/frisör och var produktiv. 

ett tips från veckan:
hall of femmes podcasts är korta intervjuer med inspirerande kvinnliga förebilder inom art direction och design! <3 min favorit var nog med nathalie du pasquier. och tips nr 2: om du är så stressad att du bara vill gråta för du inte vet var du ska börja så ta en promenad med en du gillar också. helst med storslagna utsikter så en känner sig liten i sammanhanget. kan hjälpa.

johan på fjällgatanjohan på fjällgatan i början på veckan. vi skulle bara gå en bit så blev det över en timmes promenad. sån fin kväll.

godaste maten jag lagade:
måste varit kantarellrisotton med getostkräm om blev huvudrätten på matstafetten. andraplats kom nog min auberginepytt med avokado som jag åt till second lunch en dag.

auberginepytttärnad aubergine stekt i kokosfett och avokado med vitvinsvinäger. har aubergineperiod.

bästa jag lärt mig:
lärt och lärt vet jag inte riktigt men försöker lära mig själv att jag inte kan göra allt samtidigt även om jag vill måste lära mig att vissa saker kan vänta. vill ju bara vara överallt med alla hjälpa och samtidigt vara bäst på allt. går ju inte riktigt men vill bara att allt ska hända nu nu nu. försöker börja tänka att jag har ju många år kvar att disponera (peppar peppar) så det är ingen stress. annars har jag lärt mig om utvecklingsmetoder UX-mässigt vilket är spännande men mycket och snabbt och överväldigande.

berghs school of communicationalltid så fint ljus på eftermiddagarna i receptionen på min skola

torgblommoroch torgblommorna har höstfärg nu.

veckans upptäckt:
my story på snapchat!!! alltså det är ju asroligt som att sända en liten tvkanal. *sist på bollen*

Processed with VSCOcam with a6 preset
AW-loppis på färgfabriken med lattjo. 

veckans aj:
magont. måste sluta prokrastinera och i förlängningen stressa så jag inte går sönder. + bli bättre på mindfulness.

ryggsäck från marimekkonu är du min. 

veckans köp:
min nya ryggsäck från marimekko!!!! har tittat på den så länge och trånat och när csn kom kunde jag inte hålla mig.

lily's burgers nytorgetfalafelburgare med svamp och ost och tryffelmajjo i dag på lily’s burgers. mhm.

betyg på vecka:
3/5. det har varit mycket ”det här måste jag göra” och sen skjutit upp och sen fått panik för att jag inte hinner göra det ordentligt ungefär. nästa vecka ska jag ta tag i saker tidigt och sen är det fri lek efter. måste gräva ned mig i skolarbete denna vecka och nästa och nästa efter det pga stort projekt. det är kul men mycket! kanske blir lite mindre frekvent här under närmsta perioden så ni vet. puss!

ps. om ni tycker om att se vad jag fotar med min telefon så finns jag ju på instagram också. cupidbow heter jag där!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *