mina mest gillade bilder på instagram 2015

slut på år och då kan vi ju summera instagramåret med mina mest likeade bilder tycker jag. KUL.

Processed with VSCOcam with a6 presetvi börjar på tionde plats: jag på en kontorsstol med matchande klänning. samma som jag hade på julafton se förra inlägget.

Processed with VSCOcam with f2 presetnr 9: en väldigt äggig frukost.

Processed with VSCOcam with f2 presetpå plats 8: mer frukost. pannkakor med körsbär och sirap.

Processed with VSCOcam with f2 preset7: ett tomt rökigt rum på mina föräldrars lantställe i småland när jag sofia och marcus spelade in en film till motion design-kursen.

Processed with VSCOcam with f2 preset6: en bit vardagsrum och en ny planta i mässingkruka jag fått av johan.

55: mer vardagsrum. med johans cykel i när den var ny och han inte köpt ett lås än.

44: ännu mer vardagsrum. verkar vara en likeraket ska nog lägga upp en till sån bild snart (hehe). den här är från dagen efter vi hade prickfest och girlangerna var kvar och jag fått en massa tulepaningar.

Processed with VSCOcam with f2 presetbronset går till utsikt från min skola. ändå helt rätt tycker om den lille skolan.

Processed with VSCOcam with f2 presetpå andraplats: en lyxig frukost med ägg halloumi pannkakor scones och kaffe som jag fick av johan klockan åtta en vanlig fredagsmorgon. han skulle operera bort sin visdomstand och ville frossa innan han skulle ha flera dagar av bara flytande föda.

Processed with VSCOcam with f2 presetVINNARE är en alla hjärtans dag-frukost när jag var en gullig flickvän och skar ut ett kort till johan gav honom choklad samt stekte HJÄRTPANNKAKOR. vill ha mig själv som flickvän. 994 likes fick den. SÅ nära tusingen. undrar om den kommer i år?

slutsats för året:
bilder på vardagsrum och frukostar går bra. mindre bra går selfies (haft ett dåligt selfie-game i år känner jag). på instagram heter jag cupidbow om någon vill följa! och här är förra årets mest gillade.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *