andra dagen på året & dan före dan det förra

god fortsättning på er! jag börjar bli en vanlig människa igen efter i förrgårs festligheter. vi åt middag hemma hos louise och sen hade vi fest hos oss. aldrig varit så mycket människor här på samma gång förut och helt otroligt att erkan och madden lyckades samla alla till deras music quiz. så fint! <3 hade en himla bra nyårsafton och i går hängde jag med alicia louise och johan hela dagen åt och såg på film och slumrade på soffan (efter städrace).

den andra januari i dag. jag utnyttjar mitt jullov till max verkligen. läser och tittar ut på singlande snöflingor i detta nu. ah. i kväll ska jag träffa fanny som är på hemvändning och om tre dagar far jag och johan till amsterdam. längten.

jag har lite foton från dagen innan jul som vi kan titta på det är lite långsamt här i övrigt.

metallicpaketvi slog in våra klappar i guldigt silvrigt och kopparpapper i år.

5och jag fick det sista paketet i min och johans paketkalender och det var fina tuschpennor och två små böcker av feltryckta affischer. fint.

6 7stökade + gosade hemma & klädde oss.

8så gick vi ut i kylan hit till mosebacke.

9<3

10mötte upp en pärla till kompis.

11soffen!

12så åt vi finlunch på gondolen och hade julavslutning med henne och anton. sophien åt tre röror: skagen gubb och blomkåls + bröd.

13johan åt dagens som var en köttbit bea och grejs. jag och anton åt svamprisotto som var megagod.

15det var sista dagen på deras julbord så vi fick ta vad vi ville från efterrättsbuffén.

16tog allt naturligtvis.

17och smälte det till denna utsikt.

18sen sa vi hejdå till gänget och jag och johan gick vidare.

19gullisen <3

20och jag. lite trött som ni kan se hehe.

22vi gick till grand hotell i tron att vi kunde utnyttja presentkort på deras spa som vi hade men tji fick vi ty det var fullbokat. vi bokade en dag i januari istället. gick till kungsan och spanade på alla skridskoåkare men det finns inga bilder på min kamera fungerar ytterst temporärt (och har väl gjort i ungefär ett halvår men nu börjar det inte ens funka med mina knep = ta ut och in batteriet för jämnan). efter sex år ihop börjar det kanske bli dags för ett nytt kamerahus vad tror ni.

nu ska jag fortsätta med min bok. ha det fint. puss

2 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *