söndagssammanfattning vecka 10 & 11

den uppmärksamme lade märke till att det inte blev någon söndagssammanfattning med mobilbilder förra veckan. den enkla anledningen är att jag inte hade tid och sen kändes det löjligt att göra den på en torsdag. så det fick bli en dubbel i dag! här är några små stunder från mitt liv de senaste två veckorna.

söndagssammanfattning vecka 10 & 11förra tisdagen träffade jag flora. vi satt och jobbade tillsammans lite på kvällsingen på ett café. det var ju internationella kvinnodagen och tycker flora är så himla fint lik en av mina favvokvinns på denna bild: pippi långstrump. <3

söndagssammanfattning vecka 10 & 11hade födelsedagsrester längre än bordat hemma.

söndagssammanfattning vecka 10 & 11och hade intervjuer med sofia till vårt projekt. här på pendeltåget från södertörns högskola det var efter att vi intervjuat filosofen jonna bornemark. ni glömmer väl inte att följa oss på vår instagram?

söndagssammanfattning vecka 10 & 11på fredagen fick vi sluta tidigt i skolan och jag köpte med ett paket glass hem. åt upp halva är så dålig på att vara måttlig.

söndagssammanfattning vecka 10 & 11himlen var så fin den kvällen.

söndagssammanfattning vecka 10 & 11hälsade på hos louise och pistuski också! jag är nog alla lekiga katters mardröm jag är en sån tvångsgosare. pistuski har världens lenaste tassar och är ganska galen. är så glad att få numera ha en liten kattgranne i mitt liv. <3333

söndagssammanfattning vecka 10 & 11i måndags fick jag ett drömmigt bud från tzay som ville att jag skulle testa deras nya sojastrips med neutral smak. det är veganskt sojaprotein som en steker och kan äta med lite allt möjligt. därmed fick jag en låda full av matvaror från världens kök och jag och johan gjorde tabbouleh och åt med hummus. mmmm så gott. tack för det!

söndagssammanfattning vecka 10 & 11har insett att det är ju enklare att pochera ägg än att koka pga slipper skala så åt sex st såna här förra veckan. så jäkla gott.

söndagssammanfattning vecka 10 & 11i tisdags jobbade de här två paren näsborrar hemifrån. det är mycket att göra nu men vi fick massvis gjort.

söndagssammanfattning vecka 10 & 11en och annan blåbärssorbetspaus inräknat

söndagssammanfattning vecka 10 & 11i tisdags kväll var jag plötsligt i ett solna med magisk himmel. jag och johan åt burgare på vigårda i MoS

söndagssammanfattning vecka 10 & 11pga skulle se aik efter! det var derby men aik vann inte… dock var det svinkul att gå på fotboll med jorpen. refererade det hela med ca 20 stories på min snapchat förlåt kompisar för jag var jobbig. : )

söndagssammanfattning vecka 10 & 11en frukost som inte var äggmacka utan: kokoschiapudding + kokossoyghurt + valnötter + ananas + mandel + kokosflingor. jag gillar kokos ja.

söndagssammanfattning vecka 10 & 11fina ballonger en dag som verkligen behövde fina ballonger så det var ju tur.

söndagssammanfattning vecka 10 & 11livskrisade lite som en ju gör då och då och var tvungen att ta en paus från mig själv eller kanske ägna tid åt mig själv utan eskapism hade inte ens hörlurar när jag gick ut. ja sopade gator fick jag också så det botade lite.

söndagssammanfattning vecka 10 & 11och förbi min finaste fasad.

söndagssammanfattning vecka 10 & 11i torsdags var det dags för mer intervju! denna gång i kräftriket och vi pratade med andrew merrie som är doktorand inom hållbarhet och precis skrivit sin PhD om havens framtid.

söndagssammanfattning vecka 10 & 11och på eftermiddagen en intervju med darja isaksson som är digital strateg som jobbar mycket med utveckling och är framåt framåt framåt och svincool. här är medan vi väntar i foajen på grand central.

söndagssammanfattning vecka 10 & 11det var en sån himla fin vårdag.

söndagssammanfattning vecka 10 & 11i fredags jobbade vi hemifrån sofia på förmiddagen och åt en sallad med all things good till lunch.

söndagssammanfattning vecka 10 & 11så mycket att göra och så lite tid och så många papper att gå igenom och sängar att powernapa på.

söndagssammanfattning vecka 10 & 11på kvällen var det fest med alice i underlandet-tema på johans jobb. de hade gått LÖS på pynt och spex vilket var mycket roligt. t ex kunde en äta piller med en växt som gjorde att allt syrligt en åt blev sött. = åt en massa söta lime och citroner!!! så knäppt. spelade även black jack med chokladpengar letade efter blinkande kaniner tog bild i fotobås osv. så rolig kväll!

söndagssammanfattning vecka 10 & 11i lördags ekade det tomt i kylskåpet hemma tur att en då kan göra pannkakor på bara den mjölken en har och mjöl-ish. seriöst pannkakor livets mat ju.

söndagssammanfattning vecka 10 & 11hann med lite kattgos också här leker johan och pistuski lejonkungen.

söndagssammanfattning vecka 10 & 11och på kvällen kom alex och vi åt risotto och såg alien! första gången för mig och det kändes som att det var dags. gick ju svinbra ihop med vårt tema på tavlor ovanför soffan också. : )

söndagssammanfattning vecka 10 & 11glömde köpa frukost = nödpannkakor i morse med. obs att vi tog slut på hallon dagen innan så bara med citron och socker men vad gör väl det för det är ju svingott som pålägg.

söndagssammanfattning vecka 10 & 11i dag har vi också jobbat heldag! först på varsitt håll med att transkribera intervjuer (snark vilken tid det tar men måste ju göras!) och sen möttes vi upp efter lunch för att samla oss inför intervju. hittade sofia med en varg utanför il caffé.

söndagssammanfattning vecka 10 & 11intervjun ägde rum på det helt otroligt fina »ett hem«. vi pratade med kocken filip fastén som bl a driver agrikultur. superfin intervju!

söndagssammanfattning vecka 10 & 11och platsen var som sagt amazing. när ställen har såna här buketter på toaletten vet en att det är bra.

betyg på veckorna får bli högt högt som tempot och lusten om jag nu ska fortsätta hålla på och värdera hela tiden. nu ska jag sova för i morgon i skolan har vi kick-off inför exjobben och får vi veta vilka företag vi ska få ta fram en kommunikationslösning åt och vill väl inte försova mig till det. ha en fin vecka nu!

ps. såg ni på floras blogg att hon visat bokomslaget till sin debutroman »Stanna« vilken jag fick den stora stora äran att formge omslaget till? floran floran briljanta personen. i september måste ni köpa boken DET ÄR EN ORDER. <3

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *