stockholm från ovan bordshockey & första solölen

här är en riktig relik till blogginlägg som jag började skriva i slutet på april så det blir en liten tidsresa. jag skrev:

hade den finaste himela dagen i lördags. smittad av våren och kär och som en turist i ens egna stad. hade även med lille kameran hela dagen så ni kan få se vad jag hade för mig!

stockholm från ovan bordshockey & första solölen vaknade åtta av mig själv bara *DING* och jag och joran bestämde oss för att gå ut och äta frukost. här är jag innan håret torkat helt.

stockholm från ovan bordshockey & första solölenvi skrev upp oss på greasy spoons lista och tog en svängom på lördagsmorgonstomma gator med tillhörande vårknoppar i väntan på bordsplats.

stockholm från ovan bordshockey & första solölenjohan hittade grå hårstrån i min lugg ursäkta smått ofräsch bild men tyckte det behövde dokumenteras. så nu vet jag när jag började få grått hår. längtar tills jag har helvitt.

stockholm från ovan bordshockey & första solölenvi gick långsamt och stannade överallt och johan lyfte mig för att jag skulle se över staket in till innegårdar

stockholm från ovan bordshockey & första solölenKNOPP

stockholm från ovan bordshockey & första solölenen favoritfasad på östgötagatan

stockholm från ovan bordshockey & första solölen stockholm från ovan bordshockey & första solölentill slut fick vi bord och i sinom tid också frukost. jag tog en halv portion eggs florentine + deras bircher muesli. SÅ god den senare var. eller florentinen också ju men den har jag redan ätit tusen gången så ingen nyhet.

stockholm från ovan bordshockey & första solölenjohan åt full english.

stockholm från ovan bordshockey & första solölenefter det gick vi och gjorde något tråkigt.

stockholm från ovan bordshockey & första solölenkanske den tråkigaste ”investeringen” jag någonsin gjort alltså köpa en ny toalett. vår spolning hade varit helt trasig så länge och det började inte hålla i längden att en alltid behövde förklara för gäster hur de skulle gå tillväga för att *uträtta sina behov*. : / (inser nu när jag läser detta som jag skrev då i slutet på april att det kanske är första gången någon bloggar om ett sånt här inköp??? kändes konstigt nästan absurt att läsa hehe.) jag får seriöst krupp på såna här affärer rastlösheten river hål på mig inifrån vill bara bli KLAR.

stockholm från ovan bordshockey & första solölenoch det blev vi till slut och åkte till city istället!

stockholm från ovan bordshockey & första solölenför att gå på liljevalchs vårsalong. som i år var belägen mitt i byggstöket i city pga byggstök på riktiga liljevalch på djurgården

stockholm från ovan bordshockey & första solölennu följer alltså en mängd foton på den konst jag gillade mest. här: jorpen och ett huvud.

stockholm från ovan bordshockey & första solölendet finstilta. ett collage av dödsannonsdikter. så sorglig och fin.

stockholm från ovan bordshockey & första solölenfadern & sonen

stockholm från ovan bordshockey & första solölenmjuka stenar! ser så sköna ut att hålla i också var tvungen att hejda mig för att plocka upp några ur installationen.

stockholm från ovan bordshockey & första solölenutsikten var tak från ovan.

stockholm från ovan bordshockey & första solölendet här konstverket var SÅ häftigt. när det gick igång gick stroboskoplampor igång och den snurrade så den liksom såg animerad ut. så cool.

stockholm från ovan bordshockey & första solölenstockholm från ovan bordshockey & första solölen stockholm från ovan bordshockey & första solölen stockholm från ovan bordshockey & första solölen stockholm från ovan bordshockey & första solölen stockholm från ovan bordshockey & första solölen stockholm från ovan bordshockey & första solölenhär var jag! nedifrån och upp: skor från nike – jacka beyond retro – klänning hemmasydd – halsduk johans och väska från loppis

stockholm från ovan bordshockey & första solölenen sista bild på konsten då! den här som jag älskade och johan mådde illa av.

stockholm från ovan bordshockey & första solölen stockholm från ovan bordshockey & första solölen sen gick vi lite på stan.

stockholm från ovan bordshockey & första solölen jag smakrådade honom lite t ex.

stockholm från ovan bordshockey & första solölen stockholm från ovan bordshockey & första solölensen åt vi glass från stikki nikki i björns trädgård. jag tog ölsmak & jordnötssmörsmak. det var en knäpp och god kombination. knäppt god.

stockholm från ovan bordshockey & första solölensen gick vi hem.

stockholm från ovan bordshockey & första solölenåt knäckemackor och drack kaffe och spelade lite bordshockey. vid den tiden när vi inte hade glömt bort att vi har ett hemma typ. : – )

stockholm från ovan bordshockey & första solölensen använde jag de två prylarna som jag hade införskaffat samma dag. en ögonbrynsskugga från mac samt en ögonfransböjare. ante hade glömt sin böjare hos mig för några veckor sen och i och med det insåg jag att jag behövde en jag med.

stockholm från ovan bordshockey & första solölen stockholm från ovan bordshockey & första solölenefter piff gick vi ut igen pga skulle på middag för födelsedagsfir. ute hade det exploderat med skilla.

stockholm från ovan bordshockey & första solölenoch vi tog första uteölen på vägen! i sista strimman sol och det var bara lite kallt minns jag.

stockholm från ovan bordshockey & första solölenså firade vi min kusins artonårsdag på buco nero och sen var det slut på den aprildagen.

1 kommentar

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *