strössel på min jacka

strössel på min jackajag har pyntat min jeansjacka (den jackan som vi alla i bokklubben fick av monki som sponsrade oss!)

strössel på min jackapå höger bröst sitter bokklubbsmärket som får jag många frågor om. jag designade en egen liten logga till vår bokklubb som jag sen helt enkelt beställde som tygmärke på en hemsida. det kom upp flera stycken när jag googlade typ *broderade tygmärken* men använde mig av brodyrmärken.se som funkade prima! enda minuset är att den lossnade i klistret lätt när en bara strök fast den så var tvungen att sy till några stygn också.

strössel på min jackanästa två strösselbitar fick jag av johan i present när jag slutade berghs. först bara CMYK-pinnen pga han vågade inte ge mig *you tried*-pinnen inför min familj. så den lille lagom tröstande pinnen fick jag i hemlis senare hehe. ändå fin vinstrosett.

strössel på min jackasista pinnen som sitter på kragen är ett litet monsterablad som jag fick av alex!

strössel på min jackatopping äger. såg ni förresten inlägget på metro mode creative om hur du enkelt kan pimpa din jeansjacka?! blev så sugen på att brodera på ryggen med så snart kanske min får ännu mer strössel. puss!

2 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *