söndagssammanfattning vecka 38

söndagssammanfattning 38

något jag gjorde den här veckan som var planerat:
hade bokklubb+pizzakväll hos louise gick på sofar sounds med ante plockade lingon med johan och hans morfar t ex

söndagssammanfattning 38bokklubbsmys i måndags

söndagssammanfattning 38glass mellan dag- & nattjobb i onsdags

anten framför höstlig vägg utanför magiska trädgården

söndagssammanfattning vecka 38och fint tak på samma plats

IMG_1891konsert utomhus i slutet på september det är väl ändå något. här spelar marigold på sin portabla scen 

som inte var planerat:
gick på fest på acne med sofia & nille åt glass med sophien gick på bondens marknad. fick frukost på sängen SÅ många gånger den här veckan vem är ens min kille fan vad han e bäst. köpte en matta också! och fick en massa fina kläder av louise som inte hon ville ha längre! gud vad folk gett mig grejer vad har jag gjort för att förtjäna alla dessa fina själar i mitt liv

söndagssammanfattning 38jag i louise gamla kjol som jag älskar

söndagssammanfattning vecka 38en matta jag köpte på afro art! asfin i vårt kök

söndagssammanfattning vecka 38nille och sofia på fest med en herrans massa ballonger

och något nytt jag gjorde:
började gå en onlinekurs! det är en ganska basic gratis grafisk design-kurs som california art school gjort men det har varit väldigt peppande för kreativiteten med roliga otvungna uppgifter + få basic terminologi på engelska efter att ha pluggat på svenska.

söndagssammanfattning vecka 38en uppgift var att göra en herrans massa avbildningar av ett och samma vardagsobjekt på olika vis här är en variant av ca 40 saxar jag gjorde. i collage! ska visa er några fler saxar i veckan tänkte jag

IMG_1902ett tips från veckan:
köp det här missionshuset åt mig. alternativt köp det till dig själv och bjud in mig att hänga där med dig.

IMG_1894alt. tips: giv mig väska åt mig. blev kär efter att ha sett i ett skyltfönster och efter att ha hittat hemsidan av de som gör den inser jag att jag vill ha fler än bara den dessutom hehe

söndagssammanfattning vecka 38tandbortsningsselfie med honom som jag är så förbannat kär i

söndagssammanfattning vecka 38kan va för att han lagar mig sådana här lördagsfrullar t ex men det är bara en av alla anledningar

söndagssammanfattning vecka 38godaste maten jag lagade:
zucchinibiffar med fetaost från buffétidningen + balsamicorödlök potatis morätter i ugn + yoghurt med honung + en aubergine/mynta-röra som också var i icatidningen. mycket gott.

IMG_1895olyxig mat som också är väldigt god: snabbnudlar toppad med vårlök morot samt sojafärs stekt i vitlök ingefära och chilli. + lite lime. 

IMG_1881målade mina naglar så proffsigt snyggt i samma färg som min hud ser jag nu? fina va. när jag skröt om mina nyupptäcka nagelmålarskills för ante sa hon »sara du kan inte gå runt och säga det där till folk. folk måste säga det till dig« hehe 

veckans musik:
har haft tjugonde med amason på hjärnan mycket. ni måste lyssna på den!

söndagssammanfattning vecka 38frida öhrn på sofar sounds i lördags. grym grym grym. hon var sångare i oh laura (ni vet med release me?) och har nytt soloprojekt! tror att skivan skulle släppas i slutet på september nu under namnet ÖHRN. också musiktips!

söndagssammanfattning vecka 38glass från stikki nikki gamla stan. i smakerna saltlakrits jordnötssmör & avokado. 

veckans känsla:
mätt? räknas det? ätit så mycket och så gott denna vecka. kan också påverka att nu när jag fyller i denna lista sitter jag och är proppmätt efter att ha varit och ätit indiskt med johan och hans morfar.

söndagssammanfattning vecka 38en klädsel från veckan:
hade klänning i tisdags! kändes fint. jag har sytt den själv och till hade jag en manchesterjacka från stadsmissionen och dr martens-skor

söndagssammanfattning vecka 38i dag var vi hemma hos johans morfar och jag fick gå igenom johans mormors handarbetsgrejer. tyckte dess mönster till spetsar var så fina. 

veckans betyg:
den får nog ändå 5/5 pga den perfekta kombinationen av allt. jobb kärlek kreativitet vänner fest lugn & ro skog stad. samt mycket glass. vecka 38 älskade fan dig. tack

söndagssammanfattning vecka 38

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *