helgen vecka fjorton (elva bilder på en katt)

haft magknip och vemod och mest varit inne och hemma. gjort lugna och små saker som att rita och skriva och brodera (med en grå katt bredvid) och klippa ut lite bokmärken och krama. mina föräldrar var här och fikade och johans också. och jag har på ett sjukligt sökt information. uppdaterat nyhetssidor. maniskt försökt hitta facit. hur ska det gå att förstå kan inte någon bara nysta ut och ge mig svaret

jag har också hållt de mjukaste tassarna i mina händer och tröstats av den lilla personen som fyller sina dagar med att undersöka mitt hem. klättrar på vad som låter sig klättras på och som leker med persiennsnöret. vi har maggi på lån när louise är i new york och det är så lugnt och fint att ha en till liten extraperson hemma. som spinner och sover och utforskar. en skulle vara katt.

i lördags kväll åkte jag och johan till viggan och friterade deg till langos och spelade kort med sophie och anton. sophie hade plockat tussilago och satt i vas. ♥ sent tog vi roslagsbanan hemåt och att alla fulla människor på vägen hem mest kändes extra snälla just i lördags fick mig att vilja gråta

nu är det påskvecka. några jobbdagar och sen så ska vi till mina föräldrars lantställe i småland i helgen.

7 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *