något vackert

jag har köpt en fikus. efter att ha gått förbi den på torghandeln på mariatorget så kunde jag inte låta bli att ta samma väg tillbaka och låta den bli min. den var dyr men jag lyckades tillochmed pruta och det är inte ofta. jag ville ha den så gärna

så mycket pengar för så mycket osäkerhet sa jag och då sa flora men en tröja kan du ju köpa och tappa bort veckan därpå. den här tappar jag nog inte bort i varje fall.

rosa bladnerver. sant.

vissa saker har en inte plats för men inte heller möjlighet att lämna därhän så att säga. så gick jag med den på höften svajandes i vinden tvärsöver södermalm med flora på ena sidan och andrea på den andra och kände mig väldigt väldigt glad.

 • mari

  finfin!

 • Ellen

  älskar att växter kan glädja på den här nivån!

 • Saga

  Sara jag har en fråga om gymnasiet! Har för mig att du gick natur/bild? Jag går natur nu men överväger att byta till estetiska programmet eftersom jag nog i slutändan vill ägna mig åt det kreativa. Min fråga är:
  Känner du att det gett dig något att du gått naturvetenskapligt program? Och vad höll dig vid liv?(Alltså ärligt, det är ju SÅ tungt!)

  • sara

   hej saga! jag gick natur/foto. det var egentligen inte SÅ jobbigt att hålla mig vid liv då jag alltid varit en matte och natur-person MEN däremot har det inte heller yrkesmässigt givit mig något whatsoever. förutom att jag kan stajla med att jag hade MVG i matte E och kan besserwissra i lite olika sammanhang där jag inte förväntas kunna saker om fysik/matte typ. hehe. don’t force it säger jag! varför vill du gå natur? du gör det bara för din egen skull! har du inga planer på att jobba där du behöver den extra meriten etc så skit it! gör det som är kul livet e kort. puss

 • Simone

  hej, idag hittade jag hemsidan av en ung österrikisk designer (jag är själv från Österrike 😀 ) och tänkte att du skulle kunna gilla ”Bauhaus”-kollektionen.

  Här är länken i alla fall.
  https://www.linusch.at/mode-bauhaus

  och tack för en färgglad och inspirerande blogg!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *