höstkappan funnen

hej på er. jag har köpt en höstkappa som jag vill visa.

hittade den på humana i lördags. längden mönstret och dubbelknäppningen får 5 av 5 möjliga av mig. de meterbreda axlarna fick 1 av 5. men det var strax åtgärdat

tog ut de stora axelvaddarna och sydde in axlarna lite och sen var den perfekt en 5 av 5 overall

i bak sydde jag bara in den en bit ned i ärmsömmen och pressade bara nedre halvan av sömmen ut från ryggen för att det inte skulle tjorva. (vet inte om någon förstod den förklaringen jag gjorde det knappt själv? kan ju vara så komplicerat med axelsömmar tycker jag lika komplicerat som den här bildtexten)

gillar den väldigt mycket och nu vill jag liksom att det ska bli lite kallare till och med? gillar även när johan tar en bild uppåt och en bild nedåt för det är roligt att sätta ihop dem

hejdå!

10 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *