havrefras & spårvagnar

för några helger sen tog jag tåget efter jobbet på fredagen och på kvällen så var jag framme i göteborg hos mitt älskade gryn ANTE. ANTEN. hennes födelsedag är i dag! grattis och hurra till en favvoperson i livet mitt

vi ägnade fredagen åt att dricka lite bubbel med nea innan hon skulle vidare och jag och ante gick ut och åt tacos på tu man hand.

tacos & tequila tror jag stället hette och låg på nån av långgatorna. vi drack svart margaritha för det var black friday haha! sen gick vi och drack bärka

morgonen därpå så fotade jag vanliga morgonsaker som deras gulnade krukväxt och min soyghurt med havrefras. rolig grej att ante bara ”min mamma lämnade massa havrefras kvar när hon var här så nu måste jag äta upp dem …”. hon antydde att det var torrt och tråkigt. men det gjorde att jag fick en återkärlek för havrefras och nu har köpt hem så jag alltid har sen dess haha

en morgonköksdansandes andrea

så ska en morgon börja. älskar henne av hela mitt hjärta skall ni veta

vi gick ut. det var sol det var lördag allt var bra

tog en bild här för det kändes väldigt göteborgigt

vi gick och köpte en kaffe och deltog i demonstrationen mot slavhandeln i libyen på olof palmes plats.

efter demonstrationen hamnade vi på en julmarknad i haga

sara & anten.

fint det var i haga!

det var parad och allt!

sen flanerade vi mest runt fotade ett hus som kändes ihåligt

och julpyntet. trodde länge att denna helg skulle vara första advent! det var det inte

andrea fick den briljanta idén att gå upp till skansentornet (heter det så?). här är alltså andrea med sina fina klassisar erik och sara

där uppe högt över staden

där fanns solen

och vi såg ut över göteborg

sen traskade vi ned och vi fortsatte planlöst. förbi ett fönster med en massa plantor

ett fint hus

och aktade oss för spårvagnar

landsmärke som vi tänkte besöka men det hade just stängt

då gick vi iväg för lite kommers istället

gick till myrorna med FYRA våningar. jag köpte en randig sjuttiotalsskjorta och sara och ante höll hov i en soffa. måste visa sen skjortan förresten för jag tyckte den var väldigt fin!

sen blev det mörkt och vi sade adjö till gänget och for åt olika håll

en korv bara på vägen hem

sen power nap och myskläder

till middag blev det risotto lagom tills nea kom hem från jobbet!

hej snygging

sen ägnade vi spelen åt att spela kväll tänkte jag skriva men ni fattar. med andra ord

sara

erik och nika

nea

nisse och erik när vi gjorde pekleken. vi som kollar på ska alltså säga ett påstående till exempel ”mest trolig att ta upp använda kläder längst nerifrån tvättkorgen och sätta på sig”. tror du att det är dig själv påståendet passar bäst in på så pekar du mot dig själv och tror du den andra så pekar du framåt. sen är målet att du och den du står med ryggen mot ska svara lika så du måste vara taktisk! dessa herrar gick det inte bra för i denna omgång som ni kan se

sara och nika var inte heller helt överens hehe. efter allt lek gick vi till en bar och drack öl och det var den lördagskvällen!

söndagen var grå och så

jag och ante pallrade oss ut i majorna

 tog en numera klassisk hejdåfrulle på kafé marmelad

och sen var det tyvärr slut på helgen med henne. längtar tills nästa gång. grattis igen på födelsedagen hjärtat mitt <3

 • Kerstin

  Åå jag såg dig i göteborg men mina kompisar sa att jag skulle inte störa

 • Karolina

  Din blogg är så jäkla fin och bäst! Så färgglad och fin bara. Fick jättemycket längt nu till Gbg där min bästis bor. Vill bara fråga hur pekleken funkar egentligen! Är det nån slags dryckestävling? När får man dricka i såna fall? Skulle jättegärna vilja veta till när man själv har fest nån gång

 • annika

  gullig hon är andrea <3

 • M

  Är nisse singel hehe!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *