jag är arg på ett virus / gnäller för att jag ”aldrig” är sjuk

denna vecka = den värsta veckan jag varit med om. jag fick influensan som en present på min födelsedag i måndags. har aldrig varit borta från jobbet i mer än 2 dagar tidigare väldigt förskonad från att bli sjuk och denna vecka var jag borta fyra (borde nog egentligen inte gått i måndags heller men hade födelsedags-mental-energi). har varit så vidrigt inte ens kunnat kolla på tv för jag varit så lam. feber fyra dagar på raken. snor tjocka bihålor och huvudvärk. muskel och ledvärken från helvetet. har börjat gråta flera gånger för att jag känt mig så hopplös av att inte kunna använda min kropp

men aldrig har en födelsedagsbukett blivit så beundrad för det är vad jag sett från min soffvy. jag har lärt mig hur snabbt en vallmoblomma slår ut i vas (inte i tid utan i hur lång tid det känns som när en ser den hela tiden) klappat katten på min mage och lyssnat på musik när jag inte sovit. ätit knallröd blodapelsin men slutat för det sved så i halsen. och längtat ut. är så brutalt rastlös nu.

saker jag missat denna vecka:
· fira födelsedag med bubbel och sofia och marcus
· gå på vernissage på fiber space där 8 kvinnliga formgivare inklusive Ida har tolkat vita ark av korsstygnsbrodyr av Katarina Evans
· dricka öl och gå på novellixrelease med sina älsklingsbokklubbsänglar också den 8 mars
+ hundra saker som kanske inte var lika roliga men verkligen hade behövs bli gjorda.

FY FAN för influensan. Johan säger dock att jag aldrig kommer få just denna igen nu och det hoppas jag verkligen inte. tack inte för du tog en vecka av mitt liv.

ber till sjukhetsguden att jag mår bättre i morgon (första dagen utan feber i dag så nu verkar det vänt i varje fall hoppas! peppar peppar) så jag inte behöver ställa in mitt födelsedagsgalej tillika mellofest. har peppat för det i en månad budat hem pris till quiz och tipp på tradera och köpt en knäpp paljettväst som jag aldrig kommer kunna använda annars.

mentalt har jag ett ton energi som vill ut. håll tummen för mig min hals och mina bihålor. PUSS

5 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *