nyårsafton 2018

hej och tack för att ni är så himla fina. kommentarerna jag fick på förra inlägget är sånt som gör en tryggare i att bara skriva vad som helst här för en vet ju att ni är snällisar som är här för att ni vill läsa och ingen tvingar er!!! vilket en annars kan tro i bland när en tvivlar på sig själv. johan tipsade mig om att jag borde blogga med lite lägre ribba alltså bara göra små korta inlägg om jag får feeling ibland så det kanske jag börjar göra mer eller inte alls det får vi också se.

som jag kanske har gjort klart för er så har känt mig så oerhört blödig på senaste tiden bara den enkla frågan ”hur mår du?” är så otroligt laddad. var förberedd på breakdown på nyår men allt gick bra och det var en superfin kväll. erik madde louise robin freya och hennes kille robban kom över och vi sa hejdå till 2018 med smårätter och vin.

här har vi mig i min nya men gamla (stadsmissionen) kavaj som jag som tillsammans med mitt oklippta hår känner mig som robert wells i. och I love it.

nisse var utan kavaj men naken är ok om katt

jag fixade fördrink i form av whiskey sours (utan äggvita pga tycker det är lite nasty?)

 robin och louise kom först och hade med sig t ex en låda ostron. kökschefen robin vet hur de öppnas fju.

  freya! och ballongerna som är återvunna från 2015 behändigt med siffror som går att vända.

madeleinen.

johanen.

    ostronen. toppade med en massa finhackade saker som jag inte riktigt minns men t ex selleri schalottenlök habanero rom.

  som att äta ett litet konstverk. ett ostron-bloody mary

sen fick vi pizza med picklad och rå rödlök och löjrom bredvid att toppa med. detta goda hade louise och robin fixat också!

det var verkligen the last supper

tredje rätten var lobster rolls

med rökt färskost? lägg av vad gott. lyxen att ha en kock i gänget. här ser en också min öppnade fortune cookie (varje gång en ABBA-låt kom blev det öppning för någon). det stod ”you have a friendly heart and are well admired” inte särskilt spådomigt eller? men gulligt

robin och lulu har pusspaus

  innan mitt och johans bidrag som var den sista rätten: tacos förstås. med egenbakade bröd en med koriander i och en med majs i. topping: refried beans och limeinlagd gurka och avokado och majo på ena och rödkål och rostad majs och massa parmesan på andra.

<3! sen nyårsquizade vi framför tvn

 till quizet åt vi eriks fina efterrätt. erik vann även quizet!! hurra

sen började det bli dags för 00.00

då promenerade vi upp erstagatan och tog farväl av 2018!

 hej 2019 du har alla odds med dig!

så avslutade vi kvällen med lite kattgos och sentimentalt nyårssnack på det. en helt perfekt liten nyårsafton skulle jag säga.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *