den här veckan

i måndags träffade jag pinglorna till bokklubbsvänner på en bar för ett glas bubbel och för att avhandla nora eller brinn oslo brinn. älskade boken och älskade att prata om den med domma här! florpen & chrissy! på vår instagram lite om vad vi pratade om

det har varit så fina dagar i veckan och tillochmed in genom våra fönster på jobbet fick vi sol. trång innergård i gamla stan eller thailand? hehe

fika med sophien efter jobbet. så stolt över den här tjejen <3

efter gick jag förbi emmaus på vägen hem. behövde en tjocktröja och hittade denna fina mörkblå ribbade med axelknäppning och polokrage. gjorde också ett annat fynd så bra att det nog får vara en cliffhanger och få ett eget inlägg hehe

ursäkta kladdet på linsen men: full! månen! fju då har en en förklaring till varför en känt sig konstig och kan släppa det till högre makter och inte själv behöva ändra eller ta tag i nåt

pak choi är en vacker grönsak att göra middag av

nisse är en gullig katt att titta på. särskilt när hon klättrar upp högt.i torsdags var jag med ida och jonas på cirkusfest på en arkitektbyrå vi jobbar med. så ambitiöst de gjort med sockervadd olika matstånd drinkar lyckohjul etc etc! mkt roligt tog inte så bra bilder men denna på drink med massa koriander i var ju festligoch i fredags åt vi lunch hela kontoret på gyldene freden för att tacka av samuel. läste på wikipedia att det är världens äldsta restaurang som kontinuerligt varit öppen??? ballt ju?? så fint och gott där. inte särskilt mycket alternativ för vegetarianer dessvärre (jag åt svingod potatis och purjolökssoppa med tryffel dock) men kolla fina strömmingen simon åt

fredag var också aw med sofia och eva. sen visade de mig burgerian visste inte att det fanns så bra falafelställe nära oss!! tog en maxad med falafel halloumi OCH aubergine som var +++++ tog en selfie när jag kom hem pga bra hårdag. måste klippa snart är fnösketorrt där nere på topparna lördag. johan gillar mycket jos och jag gillar lite jos samma plats samma glas men ett ikeabesök och packning emellan sig. vi tog en hejdåöl för att vi inte ska ses på en halv vecka hehe. sur dyr lingonöl men värd!

jag åkte hem till min kusin agnes och martin i vallentuna och åt middag och sov över. i morse halv åtta bar det av och nu sitter jag i deras baksäte och vi är på väg till FJÄLLEN. ja! jag ska vara ledig nästa vecka och åka skidor hoppas det finns kvar i mig efter alla dessa år. bloggar alltså från mobilen och ber om ursäkt på efterhand om detaljer i bilder är stötande jag ser inte pga liten skärm. PUSS vi hörs nog i veckan för ledig brukar betyda att jag bloggar puss igen 

10 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *