photo booth

för några månader skaffade jag mig också en sån där hipp dator med ett äpple på då min gamla trotjänare hade tre år på nacken och photoshop tog fem minuter att starta. sånt har ju inte jag tid med i mitt hektiska liv (hehe). dock fick jag lite tid över när photoshop går så fort = mycket posande i webcam så här kommer några bilder

vi kan ju börja med en bild på mig och farposerar
poserar igen pga fått en fin blus av soffen!! dock mkt suddig bild
fin bild på mig och min pojkvän
jag och lite av johan när vi ligger på en filt i solen i trädgården och läser/poserar

jag och johans katt olles rygg

poserar ikapp

i polotröja i sextiotalsköket på landet

sara och drinkmyser i ny tröja

myser i ny tröja igen (obs ca fem minuter efter denna bild togs var jag ej så harmonisk som jag ser ut här. trodde jag ej var registrerad till kursen som jag skulle spendera hösten med men det löste sig som tur var. *puuuuh*)

åker bil till landet samt poserar med mcdonaldscappucinoposebooth

sydde en ny kjol en dag

såg ganska snäll ut en annan 

och gladbrutal bakfylla. kommer dock ej ihåg från vad? kan ha varit från när vi firade jennifers födelsedag

men strax därefter såg jag ut såhär redo för septemberfest

harmonisk i johans säng en kväll

pluggar (inte) vid köksbordet

tog bild på outfit

pluggade även här inte och bar en polo med rödvinsfläck. den är slängd nu </3

posar i johans nördiga vargtröja

och pussar på samma person

hade ju ny blus *gla*

tog bild på nya skor för att visa johan

och den här har jag ju typ visat men ja! nysydd kjol och topp

samma topp 

gillar visst den………

avslutar med två bilder på mig och gosolle! tack och hej
6 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *