a day

den femtonde maj i år uppmanade aday.org människor runt hela världen att skicka in sina bilder för att samla ihop till en bok och en utställning med foton från just denna specifika dag. jag skickade in några foton från dagen och nu är boken släppt om ni tittar noga på framsidan så ser ni mig och johan någonstans där nere till vänster!
vi fick vara med bredvid en skoluniformskrage från massachusetts.
i går var vi på releasepartyt för boken och på vernissage för utställningen och åt mat och drack vin och såg på foton och jag fick ett ex av boken. utställningen var fin och jag rekommenderar alla som kan att gå och se den står i galleri fem i stockholms kulturhus. 
känns ganska fint att ha en morgonmysbild på oss i en bok. det blir något att visa barnbarnen sen.
 
nu ska jag göra mig i ordning för i går fyllde min fantastiska vän och kusin agnes arton år och i kväll är det festligheter för att fira såklart. puss!
22 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *