ett hej

 
hej vänner. i går var ytterligare en sådan där måndag med skola från morgon till kväll och jobb från kväll till tidig morgon. men jag trivs med det faktiskt. det känns som att jag gör framsteg med franskan och jag tycker det är oerhört intressant att lära mig ett nytt språk. jag tycker om mitt jobb också och den enda nackdelen med att jobba natt är att man inte får sova med johan sju dagar i veckan.
 
i dag ska jag ha en lugn pluggdag bara se en film som vi ska diskutera i morgon och nöta glosor och i kväll jobbar jag igen. försöker hålla det roligt här ändå och ska försöka svara på era fina kommentarer också! blir så väldigt glad när ni säger så snällt till mig. 
 
puss ni är fina
6 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *