fyra saker och åtta instagram

fyra saker jag gjort idag:
jobbat
pluggat 
tränat
lagat middag med johan
fyra helgplaner:
åka bil
dricka vin 
äta naan och chicken madras
sova. länge
fyra saker jag lyssnar på:
podcast av franska (enkla) nyheter
we were promised jetpacks
wild nothing
perfume genius
fyra saker jag önskar mig:
en byrå  
snö
ett par vantar
 
6 kommentarer
 • sofia

  åh som jag gillar din blogg!!!

  OCH så undrar jag; är det dyrt att resa till + bo och leva i budapest? funderar på att ta med min käraste dit, och försöker hitta de billigaste alternativen men det är lite svårt. enklare att höra med någon som faktiskt varit där! kram.

  • sara

   men åh tack! jag tycker så väldigt mycket om din med!
   och förlåt att jag inte svarat tidigare! det är billigt att bo och äta i budapest. för boende brukar jag kolla sidor som typ hotels.com och booking.com för där får man i bland rabatt när man bokar fler hotellnätter. mat och dryck är också billigt. en öl ute kostar typ femton spänn och man kan få mat för lika billigt om man vill det (typ kinamat, döner osv) och på restaurang är det också mycket billigare än hemma. på en indisk restaurang där motsvarande rätt skulle kosta minst 150 kronor i sverige kostade det runt sextio.

   flyg fick vi inte sådär jättebilligt (typ 1,5 k per person) men om man kollar lite då och då så kan man nog hitta biljetter till bra priser. vi flög ned från arlanda med norweigan och hem med wizz air till skavsta. ryanair flyger också men de var dyrare när vi kollade.

   hoppas det hjälpte lite! kram.

 • julia

  stay-upsen på tredje bilden, skorna och hunden och jackan på fjärde bilden, avocado och snö. jatack. ge mig.

 • Popstars

  Hello ! We are the sellers of that lovely deer ! Thank you for putting our item up on your blog ! If you pop us a message, we can help you out in getting one of these little guys as a thank you ( and a buddy 🙂 ) our e-mail is popstarcrafts@hotmail.com
  hope to hear from you – This little doe would love a home !

 • S P R A L L I C E-fotografi och fint

  Alltså din blogg, ah! Så fina bilder! Skulle jättegärna följa dig på instagram, vad heter du där? [Själv heter jag Sprallice96 om du skulle få för dig att följa mig] Kram

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *