17 december

17. en bild på dig som tonåring.

från våren 2008. jag var precis fyllda femton år på fotot. klänning var först en lång byxdress men jag sydde om den och kortade och jag använder den fortfarande.
8 kommentarer
 • Therese

  Jag blir så nyfiken, är det din naturliga hårfärg eller har den förändrats mycket under året (och är du lockig naturligt)? Jag har absolut inte trott att det var du om du inte hade skrivit det.

  • sara

   hej! jag är lockig naturligt men färgar håret mörkare. är mer ljusbrun egentligen. när jag var yngre hatade jag lockarna och plattade håret varje dag men nu skulle jag aldrig orka lägga ner tid varje dag på något som ändå blir lockigt igen efter fem minuter utomhus.

 • Therese

  Jag blir så nyfiken, är det din naturliga hårfärg eller har den förändrats mycket under året (och är du lockig naturligt)? Jag har absolut inte trott att det var du om du inte hade skrivit det.

  • sara

   hej! jag är lockig naturligt men färgar håret mörkare. är mer ljusbrun egentligen. när jag var yngre hatade jag lockarna och plattade håret varje dag men nu skulle jag aldrig orka lägga ner tid varje dag på något som ändå blir lockigt igen efter fem minuter utomhus.

 • jasmine

  men gud så liten!! förstod inte heller att det var du först.

 • jasmine

  men gud så liten!! förstod inte heller att det var du först.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *