23 december

23. en bild som bäst beskriver ditt humör idag.
jag har ätit julvört lyssnat på julmusik pysslat med sista julklappen druckit glögg med mamma och pappa sett på jul med ernst och det luktar lack i mitt rum och jugran i vardagsrummet. är inte detta julkänsla så vet jag inte när jag någonsin skulle få känna den. nu ska jag hem till johan och fira minijulafton med hans familj. är så himla mysig i dag.
2 kommentarer
  • Madeleine, FEMINIST/VEGAN/VOCALIST

    jag vet precis vad du känner idag. reste 35 mil bort till mina föräldrar igår och har idag ätit frukost framför julkalendern i finsoffan, gått en långpromenad i vinterlandet till farmor för att fika och förrådsrota, besökt en vän till familjen på mysigaste ålderdomshemmet, myst till Ernst och kollat på alla Svensson-program som visats ikväll, klätt julgranen med mamma och precis gjort mozartkulor. snart anländer mina syskon och jag längtar ihjäl mig.

    hoppas minijulaftonen blir underbar, finaste Sara.

  • Madeleine, FEMINIST/VEGAN/VOCALIST

    jag vet precis vad du känner idag. reste 35 mil bort till mina föräldrar igår och har idag ätit frukost framför julkalendern i finsoffan, gått en långpromenad i vinterlandet till farmor för att fika och förrådsrota, besökt en vän till familjen på mysigaste ålderdomshemmet, myst till Ernst och kollat på alla Svensson-program som visats ikväll, klätt julgranen med mamma och precis gjort mozartkulor. snart anländer mina syskon och jag längtar ihjäl mig.

    hoppas minijulaftonen blir underbar, finaste Sara.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *