grötfrukost glögg och hundar

(eller min julafton i otaliga bilder)
vaknade tidigt och fick godis och retro i julstrumpan så jag började julafton med att läsa och äta lakrits.

efter ett tag satte jag på mig en mysig tröja lät morgonrufset vara

och promenerade hem till sophie

hon var också morgongosig och fin. vi bytte julklappar och jag fick äta lite knäck när vi kramats god jul gick jag hemåt igen

och julfrukost var uppdukat <3 dessutom kom johan också! vi åt gröt och skinkmackor tillsammans med mina föräldrar

<3

sen bytte vi julklappar. 

finafina pojkvän

jag fick bland annat ulrikas kalender! älskar den.

sen såg vi julkalendern i sängen bland alla papper

fick den här underbara tröjan som jag trånat efter så länge också men tyvärr var den för stor </3 hoppashoppas den finns kvar i mindre storlek. efter lite gos åkte johan hem för att fira jul med sin familj.

och jag och mamma och pappa gick en promenad

vit jul!

hemma igen gjorde jag mig lite julfin i julklappsskor från sophie

och rött sidenband i håret (som visserligen inte syns men ändå tanken som räknas)

vi åkte hem till farmor och farfar för att hälsa god jul. gullefamor blev glad för blommormin bror marcus

farmor och farfar har alltid så fint pynt i sin gran

här är bella som farmor och farfar är hundvakt åt

vi åt pepparkakor med mjuk ädelost och drack glögg och sen sa vi tack och hej och god jul

och åkte hem till min moster i vaxholm!

vi fick glögg igen

de har världens bästa julaftonshus verkligen så himla mysigt

vi såg kalle såklartmin kusin reuben!

och charlie och nya valpen hugo! så bedårande

efter kalle gosade vi med hundarna

min mamma och mors syster

och sen var det julmat!

efter maten mys vid granen

och sen kom tomtenvärldens läskigaste tomte dessutom

pappa

hugo <3<3<333

fick så himla mycket fina klappar! är så oerhört tacksam för jag har världens finaste familj. det gulligaste var nog mina kusiners etikett till mitt paket ”du är världens bästa kusin och ställer alltid upp för oss”. att se sina nära bli så glada över klappar man givit dem är också typ det finaste som finns ju <3

efter timmar av klappar åt vi efterrätt här är lingon och pepparkakscheesecake

och mosters berömda morotskaka juledition: med saffran

sen satt vi och spelade ett frågespel som douglas fått i julklapp till halv ett och sen sa vi hejdå och åkte hem!

himla fin julafton alltså.
 
i dag har jag ätit kalkon med johans familj och farmor och farfar och jag och johan har gått en promenad. nu sitter vi med raggsockor och har precis sett ett klipp om kaskeloter i hd på animalplanet (dog man fick se när de sov och det plus klassisk musik är lite mer än jag klarar de är så himla fina) och nu ser vi på the grinch. ultimata mysdagen för att citera johan.
12 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *