kära dagbok,

gårdagens klädsel
 
jag sov ut för ungefär första gången efter en jobbnatt och det var extremt skönt. känns så oerhört ovant att vara pigg dagen efter.
 
jag har varit i butiker med mor min hela dagen och herregud vad trött man blir av det alltså. har handlat spenderat alldeles för mycket pengar den senaste veckan det blir nog köpstopp på mig ett tag nu. jag köpte iallafall både nyårsklänning och nyårsörhängen i dag så nu är jag (nästan) redo för nyårsafton. måste bara förbereda mig lite mentalt också. typ komma på bra nyårslöften. har ni några tips? orkar inte äta mindre träna mer-löften. 
 
nu på kvällen har jag och johan lagat middag (det blev stark tomatsoppa och quesedillas) och i morgon ska jag och marcus handla tusen plastmuggar och diverse nödvändigheter till vår nyårsfest och sophie och jag handla till nyårssupén. är så väldigt pepp på nyår!!!!1
 
jag hade också tänkt göra ett käckt årsresuméinlägg men alltså jag orkar nog inte det. vi får se i morgonkväll. puss!
12 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *