vinter 2012

det blir en genomgång av året ändå. dock varnar jag för dåligt inlägg för är extremt dålig på att sammanfatta så tar med minsta lilla. okej.
 
det hela började på andra sidan jorden. jag var på solsemester med min familj i thailand. första veckorna var vi i hua hin och drack singha solade och åt god mat.
sista dagarna spenderade vi i bangkok med till exempel tempel jim thompsons hem åka båt på floden och akvarium.
när jag kom hem från thailand med hundra kilo längt efter denna så åt vi på restaurang café de paris
en helg åt vi indiskt ute med johans familj och jag hängde med flickorna hemma hos elin och åt sushi
en annan promenerade vi tydligen och melica hade en tokbra fest!!!

det bakades mycket chokladbollar. först med alice och anna och en annan gång med min agnes

den fjärde februari firade jag och johan två år tillsammans med gigantisk frukost på sängen med scones amerikanska pannkakor fruktsallad drömyoghurt med passionsfrukt och ägg och bacon. sen bowlade vi åt ute och bodde en natt på fina story hotel

en helg plöjde jag och johan genom star wars-filmerna (jag var inte en tillräckligt bildad flickvän innan) vi åt middag på koh phangan med johans familj för att fira annikas födelsedag och amanda hade artonårsfest. jag och sophie fixade och förfestade oss ihop och dagen efter vaknade jag med blå hand.
hängde massvis med anna och när vi inte åt kakor projektarbetade vi mest konstant. det snöade och jag och johan gick mysiga promenader och vi passade charlie.
med johan på skeppsbron och en god frukost. en projektarbetshelg försökte jag och anna digitalisera hennes fotorullar (hon fotade undervattensbilder som fotoprojekt och jag alice och johanna var modeller!) sen lagade vi en absurt stor middag och åt med våra pojkar och på kvällen hade louise och frida mexican party med nachos och tequila. på söndagen åt vi hemmagjord fryspizza och ritade konstant till boken.
och jag fick rosor av johan som höll i typ två veckor <3
en solig februaridag gick jag och ante på söder åt lunch på string och såg finfina utställningar på fotografiska och det var de sista bildera i mappen för vintern 2012! nästa inlägg blir våren. puss
10 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *