nya rutiga byxor och en ny manchestertopp

(så här ser jag ut när jag precis vaknat efter en jobbnatt och efter alldeles för få timmar sömn) 
 
här är mina nya byxor som jag tror kommer få pryda mina ben ofta när det inte är minus tjugo grader dygnet runt utan snarare bara-anklar-varmt och jag inte fryser ihjäl i dem. 
 
sedan jag är utan varken heltidsstudier eller heltidsarbete denna vår har jag så otroligt mycket fritid. jag är fortfarande i fasen där jag tycker det är väldigt skönt men om jag känner mig själv så har jag inom några veckor dött av rastlöshet om jag inte gör något. därför står det fint nedplitat i iallafall de närmsta tio veckorna i min kalender minst en lite större sak att göra varje vecka. förra veckan var det att sy en topp av ett tyg jag har hemma (se bild ovan) och andra är att exempelvis äta vegetariskt, testa minst tre nya recept och läsa böcker jag länge velat läsa. låt oss hoppas att det håller mig sysselsatt.
26 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *