(OBS mobilinlägg)

nyårsafton var så bra. hemskt bra middag och bäst fest som spårade alldeles lagom men nu är jag helt förstörd. i morse förstördes det. 

 
tänker inte romantisera detta överhuvudtaget pga är det äckligaste/mest absurda/otippade som någonsin skulle kunna hända.
jag hade gått ner till köket typ klockan nio på morgonen efter tre timmars sömn för jag kunde inte somna om. slängde tomglas och ställde in i diskmaskinen. då. då ”vaknar” min brors vän som sovit på soffan går till toadörren och rycker i den. den är låst. då fortsätter han att gå till en garderob öppnar dörren och stänger efter sig. han går i sömnen. jag öppnar garderobsdörren för att se vad han håller på med. jag tror inte ni ens kan gissa vad han gör. han står och kissar. i garderoben. och vet ni vad som ligger på garderobsgolvet? min kära dator. min laptop blir urinerad på och jag skriker och alla i huset vaknar och jag vet inte vad jag ska säga men väckte kissaren såklart och han är inte ens medveten om vad han precis har gjort. ok vill dö nu
 
så jävla tragikomiskt men mest tragiskt. min älskade dator. 
 
så om ni undrar varför jag inte bloggar på ett tag/aldrig igen beror det på en urinmacbook. vill dö tack hej 
 
ps mina glasögon gick dessutom sönder när jag grät älskar att 2013 inte kunnat börja sämre. tur att jag ska till optikern på torsdag. gott nytt jävla år
7 kommentarer
 • Agnes

  Åh men kära du. Vill börja med att säga att jag kikat in på din blogg ett tag nu efter att jag hittat den av en slump och gudars vad den är fin. Sen vill jag säga fyfan för det där. Lika absurt som förjävligt. Och att mitt nyår började precis lika bra och slutade ganska mycket bajs också. Hade det finaste nyåret med världens finaste människor som sen bara råkade bli fullt av tårar och skam och hysteri för att jag blev alldeles för full, bestulen på min telefon och lite väl frustrerad och jobbig på min älskade pojkvän.

  men allt kan ju inte vara perfekt. nu vet man att det bara kan bli bättre!!

 • Anonym

  men usch, fy vad hemskt! :((
  hoppas allt ordnar sig snart.

 • Svägerskan

  Åh :((((( Skickar massa <3 till dig!!!!!

 • madde

  men neeeeeeej vad fan. ofta det händer. sympatikram <3

 • Michelle

  neeej stackare 🙁 hoppas det fixar sig snart! kommer sakna ditt bloggande

 • David

  Bryggkaffe-high five!
  Och tack så jättemycke hörru!

  Helt fantastiskt rolig historia det här förresten. Även om du måste verkligen måste vara hur hemskt som helst för dig.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *