hejhej

ursäkta fråvaron men jag har lite fullt upp för tillfället. dagar av ångest och ”vadskajaggöramedmittliv” blandad med sorg och sedan fina människor kanske lite hopp. nåväl det är fredag i dag och den är fylld och jag är nog ganska pepp ändå. såhär såg jag ut i går när jag skannade negativ med anna hjälpte agnes med sin matematik och blev bjuden på middag på buco nero av erik och johan. tills vidare.  puss ha det fint
4 kommentarer
  • Jasmine

    vad funderar du mellan? att gör med ditt liv alltså.

  • hejregina

    jag vet inte om detta hjälper över huvudtaget, men får jag bara säga stressa inte. När jag tog studenten var jag så snabb att börja med något för att jag trodde det var så det skulle va, sen kom jag in och upptäckte att klassen var full av 23-26 åringar som var helt ostressade över val. Det finns så mycket fint att göra. Och själv tycker jag folkhögskola är det bästa som finns. Bara ägna tid åt något som är kul utan att det behöver bli framtiden. Jag läste ett år textil och analogt foto

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *