måndag

har nästan inte fotat någonting denna helg. i fredags åt jag och sophie sushi framför veckans avsnitt av girls och sen åkte vi hem till elin där en bunt flickor befann sig för att ta farväl. felicia och evelina flyttade till oslo i lördags och det är lite sorgligt men mest pepp pga spännande plus så nära att man lätt kan komma och hälsa på. 
 
i lördags lagade jag och johan osttortellini med pestogräddsås till middag och det var jävulskt gott. dock mycket mättande. sen åt vi smågodis och såg på film i min säng. i går tog vi en promenad i snön och sedan bjöd erik på äppelpaj i sin lägenhet. behövde en sådan här helg. 
 
i dag är det måndag och jag har slagit rekord på milen och ätit en gigantisk omelett med spenat och pesto till lunch och i kväll ska jag börja en ny kurs! från och med i dag och tio veckor framåt kommer jag gå ”introduktionskurs – grafisk design” på berghs. jag är oerhört pepp på att få prova och se om det verkar vara något för mig. puss!!!!
4 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *