museibesök tacos och pizza

i går mötte jag upp madeleine på centralen. hon hade kommit från eskilstuna för att gå på museum med mig vilken lyx va. vi promenerade till skeppsholmen och pratade om saker som får en att må illa och vad vi ska göra av liven våra 
såg lite fina svanar vid skeppsholmsbron

sen gick vi på moderna och såg t ex hilma af klints verk

vi tyckte nog båda att det var den bästa utställningen så där gick vi runt länge

vi såg den permanenta utställningen

och lite picasso! 

sen hade vi varit lagom kulturella och gick til söder och la neta

åt tacos

och kaffe på det

sen gick vi på myrorna och röda korset men ingen hittade något och när vi var alldeles för trötta skiljdes vi på t-centralen och madde åkte tillbaka till eskilstuna. på fredag åker hon till sydafrika och sedan tillbaka till uganda så nästa gång man får se henne igen blir i april. längtar.

när jag kom hem sa jag ”snällasnällasnälla” tusen gånger och såg mitt sötaste ut så johan bakade pizza åt oss <3

önskar jag kunde bjuda er alla på hans pizzor. så himla goda. med de klassiska påläggen såklart som alltid: pesto mozzarella och salami. och ruccola efter gräddning. bon appetit. vi avslutade fina torsdagen med en äcklig actionfilm och ben and jerrys. 
9 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *