födelsedagsklänning

hade en sådan himla fin födelsedag och i tjugoårspresent av mina föräldrar fick jag en symaskin! en alldeles fin ny maskin som syr jämna stygn och matar fram tyget och åh. ni anar inte vilken skillnad det är från att sy på mammas gamla skruttiga vars sömmar knappt håller ihop tyget. firade naturligtvis med att sy en ny klänning bums och så här blev den! efter ett mönster för en gångs skull. tänker att detta mönster kan vara min bästa investering någonsin för känner på mig att jag kommer sy ett dussin sådana här klänningar nu.
 
i dag har jag storhandlat städat hela huset och gått en promenad med mor min (brände på ryggen jag ÄLSKAR dig vårsol). nu ska jag förbereda lite inför i morgon då jag får finfrämmande och sen belöna mig själv med glass för att ladda inför en jobbnatt. puss!
21 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *