FREDAG

i tjugokronorsklänning från loppis
 
äntligen. hade glömt hur mycket man uppskattar helgen när man är sysselsatt varje dag. inte för att jag inte trivs på fritids inte alls! älskar att sitta och knyta armband med nioåringar och äta knäckemackor till mellis när de berättar smarta och mindre smarta saker. men det ska bli så oerhört skönt med helg. 
 
efter jobbet ska jag träffa johan och vi ska göra pizza och dricka rödvin. längtar SÅ mycket. nu måste jag rusa hoppas ni får en fin fredag puss
5 kommentarer
 • Therese

  Hej! Jag har redan frågat det här och inte fått svar (hoppas det är för att du glömt bort det) så jag provar igen. Säljer du dina illustrationer? Jag skulle vara intresserad av att köpa en i så fall. 🙂 Fin, solig fredag till dig!

  • sara

   hej! ursäkta, jag är så dålig på att svara på kommentarer. jag kommer troligtvis börja sälja mina illustrationer snart, på society6. men först måste jag bara finna tid att skanna in dem. lovar att säga till när det går att köpa! kram!

 • Therese

  Hej! Jag har redan frågat det här och inte fått svar (hoppas det är för att du glömt bort det) så jag provar igen. Säljer du dina illustrationer? Jag skulle vara intresserad av att köpa en i så fall. 🙂 Fin, solig fredag till dig!

  • sara

   hej! ursäkta, jag är så dålig på att svara på kommentarer. jag kommer troligtvis börja sälja mina illustrationer snart, på society6. men först måste jag bara finna tid att skanna in dem. lovar att säga till när det går att köpa! kram!

 • Therese

  Tack för svar och roligt att du ska börja sälja dem! 😀

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *