min farmor och farfar när de var som jag

i dag var jag hemma hos farmor och farfar för att fika och äta middag samt prova en tröja som farmor stickat till mig (så. fin). så i köket hängde en liten fotoautomatbild på farmor som femtonåring. se ovan smäller av så tjusig. var alltså tvungen att leta fram deras fotoalbum och sitta och bläddra. så nu kommer jag vara störig och ”titta i album” med er
här är farfars pärla som han var tvungen att byta bort till en annan bil när han och farmor fick tre små gossar (den första när farmor bara var sjutton) han saknar den än i dag men jag tror att han tycker det var värt det
farfar i sin eviga polo

och en till bild på en bil. alla foton är så himla fina i det kvadratiska formatet. önskar det gick att få tag i instamatic-kasetter i dag 

stilig farfar

han jämförde sig själv med james dean ”allas idol. var tuff och rökte” en riktig hunk. 

och så himla fin farmor

avslutar med en bild på min bror och farbror som målar om! snipp snapp slut så var fototittandet slut och nu ska jag sova. god natt!
8 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *