sommar 2012

så märkligt att den korta korta svenska sommaren får det längsta inlägget. eller så är det inte alls märkligt det kanske är just därför. i vilket fall som helst fortsättningen på årssammanfattningen: 
johans pappa och min mamma fyllde år och vi firade pelle med grillning i trädgården och mamma på fin restaurang

jag var barnvakt och gjorde kesoplättar (obs ej till pojkarna de äter endast falukorv och mackisar). på nationaldagen var jag och johan på matfestival i kungsträdgården gick och såg moonrise kingdom på victoria och åt glass. på kvällen mötte jag upp vänner och vi drack öl och vin på uteservering.
vi åkte till landet bara vi tre. jag agnes och sophie promenerade i småländska skogar lagade god mat och läste gamla serietidningar i sängen när det regnade. vi drack vin och åt ost och spelade monopol hela natten. vi gick på på loppisar och åt kulglass. vi tre. det var så himla bra.
det var hultsfred och jag och johan bilade ner med andy och fille och det var fan den bästa festivalen jag varit på
efter hulstfred träffade jag sophie för kronärtskockslunch och tog avsked eftersom att hon skulle åka till thailand och stanna där alldeles för länge. aj

det blev midsommar och vi firade i målerås med johans familj. det var vi och knotten och men det var fint

sen åkte jag till sågaretorp och var med mamma och pappa ett par dagar. åt nyplockade bär till allt läste gick runt i tofflor och målade köksluckor. sådant man gör lata dagar på landet

en dag bilade vi till borlänge och såg mumford and son’s

en annan grillade vi vid en sjö med johans forna klasskamrater
sommarbestyr som små utflykter kvällsdopp och kvällssolspromenader

jag och johan åkte till sågaretorp igen och gick i bäcken läste i solen och plockade och åt litervis med smultron

sen åkte vi i timmar till västkusten och mötte upp mamma och pappa. vi bodde på smögen havsbad och drack vin och åt räkor vid vattnet

dagen efter gick vi på isabel och peters bröllop och det var så himla roligt!! kan inte bara alla mina vänner gifta sig så jag får gå på bröllopsfest
sen åkte jag och johan till målerås igen och gick på loppisar hängde i hängmatta och badade trots att det var för kallt

jag tog bussen tillbaka till stockholm efter en vecka för sophie hade kommit hem igen! vi åkte till berlin hon och jag och hade det bara så himla bäst 

en dag efter berlin åkte jag och johan till sigtuna och promenerade i fina parker och gick på ett konditori som han brukade äta på när han var en liten pojke

en kväll grillade vi och drack öl.

och sen åkte jag till landet igen. pappa var också där och medans han renoverade stora huset gick jag långa promenader för mig själv plockade svamp och hallon och skrev ner allt jag tänkte. vi träffades vid middagarna och en kväll åkte vi till västervik och gick på restaurang och såg nya batmanfilmen. det här var så himla bra dagarfrån landet åkte jag själv till örskär och flickan ovans landställe där en drös personer befann sig. vi grillade drack öl och badade

jag och johan firade 2 och ett halvt år tillsammans och hade picknick på golvet och vid sjön

vi tog farväl av madeleine som skulle flytta till uganda (</3) med trerätters hos melica och sen mötte vi upp johan erik och laura och drack drinkz på sommar!

en kväll gick jag och johan på bio i rålis och hade picknick

en annan letade jag och sophie fynd och åt ovärd sushi (så hemskt ogod) och jag gjorde glass åt aggen som var sjuk (och vacker)

sista dagarna i augusti åkte vi till landet för årliga kräftskivan med fiske svampplockning och monopol! och det får avsluta sommaren 2012 inte klokt vad man längtar nu ju.
38 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *