och så söndagen med

söndag morgon började med en rostad macka med avokado bacon och bladspenat på. och ett glas juice.
jag skulle träffa sophie. träd som knoppade!

vi var på cityloppisen men den var ganska dålig och så kollade vi lite förstrött på hötorgets loppis

skulle inte tacka nej till den kannan. över tvåtusen kronor känns dock lite saftigt

det egentliga målet för dagen var berns. sophie gav mig en brunch på berns asiatiska i födelsedagpresent! vi började med sushibuffén som var sanslöst bra

vackra vän

åt så mycket god mat. här är till exempel asiatisk ceasarsallad tomat- och myntasallad och två andra som jag inte minns namnet på. och så lax och ostron! första gången jag åt ostron för övrigt. det smakade hav. 

mätt.

inte så träffsäker.

vi satt vid dessertbuffén vilket är ett stort plus

åt en massa gott där med. på bild: creme brulée pannacotta lemoncurd med mjuk maräng fruktsallad lakritsmaräng och en kolamaräng. (spammade min instagram på matbilder denna dag om någon inte lessnade här) 

efter två och en halv timmes konstant ätande spenderade vi matkoman med att titta lite i & other stories på biblioteksgatan. hade aldrig varit där förut och det var verkligen fint där inne och en del fina kläder med! älskar butiker som inreder fint. sen åkte vi till varsitt håll!

jag hamnade på örnstigen hos erik som skulle bjuda familjen på middag. han och johan hade jobbat hela dagen och jag gjorde ett litet minikontor på golvet. läste mail och redigerade foton

men inte så länge för vi skulle hjälpa med middagen.
johan och eriks mamma annika!
jag och johan gjorde guacamole. eller johan gjorde och jag gav instruktioner.

ser ut som kattmat (obs kockens egna ord) men det är alltså fläskkött som kokat i flera timmar med massa kryddor tills det trådat sönder sig. gott.
carnitas!

pelle

jora <3och erik! det var min väldigt goda söndag.
10 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *